Gavekurv – Den perfekte værtindegave

På Coop.dk MAD finder du den perfekte værtindegave eller gave til en, du holder af. Vi har samlet et indbydende udvalg af både gavekurve, vingaver og chokoladeæsker. Vores gavekurve, vingaver og chokolader bliver leveret i pæne kasser eller gaveæsker, så du slipper for at tænke på indpakningen.

Hvem ville ikke blive glad for at modtage chokolade i gave? Det ville de fleste nok. Derfor kan du roligt gå på jagt efter en god og velsmagende værtindegave i vores lækre sortiment af gavekurve. Du finder chokoladeæsker fra både Bogø, Perto og mange flere. Alle æsker er pakket flot ind i og lige til at give væk.

Coop.dk MAD har gavekurve til enhver lejlighed fyldt med kvalitetsvarer. I kurvene har vi nøje udvalgt de mest populære varer fra vores sortiment. Der er både vin og chokolade i kurven, men gavekurvene byder også på andre overraskelser, der består af gode delikatesser og lækkerier for enhver smag.

 

Giv vin i gave

På Coop.dk MAD er vi tossede med vin, og vi går højt op i at finde de mest populære smage til dig og dem, du holder af. Hvis du vil lade dig inspirere af noget nyt, så tag med på en tur rundt omkring i verden. Under vores vinunivers kan du finde vine fra det meste af verden. Mix derfor din egen variation af vingaver og gavekurve. Du kan vælge at smage på druer fra New Zealand, Chile, Italien, USA eller nogle helt andre lande. Du kan også sammensætte en gavekurv, som præsenterer modtageren for helt nye vinområder, han/hun måske ikke kender til.

Du vil med garanti kunne overraske både en kræsen kender og en almindelig vinnyder med en gavekurv med vin. Du kan også købe en gave med økologisk vin – vi har nemlig et af Danmarks største udvalg af økologisk vin.

Når du køber gavekurve og vingaver på Coop.dk MAD, får du det bragt lige til døren, så du nemt kan tage det med til fest og receptioner. Du kan naturligvis også få det hele bragt lige til modtagerens adresse. Nemmere bliver det ikke.

Du finder også et væld af andre varer i vores sortiment, som du kan sammensætte dine egen gavekurv med. Det er kun fantasien, der sætter grænser.