Slik – Stort udvalg af slik til den søde tand


Gå på opdagelse i en verden af slik på Coop.dk MAD og forkæl din søde tand med smagfulde lakridser, vingummier, bolcher og meget andet slik i alle slags afskygninger. Du vælger selv dine favoritposer, så dine hyggestunder og filmaftener med familien bliver med det, der falder bedst i din smag.

Fyld skålen op med lækkert slik og nyd de gode klassikere eller prøv noget nyt, som hele familien kan få lov at smage på en hyggelig aften. På Coop.dk MAD får du nemt et hurtigt overblik over vores udvalg, så du i ro og mag kan vælge, om du er i humør til det sure, søde eller salte – eller om du bare gerne vil have lidt af det hele med alle de gode, blandede poser, som du sikkert kender i forvejen.

Find også børnenes favoritter, så fredagsslikket eller lørdagsslikket bliver en succes, når der hygges foran TV-skærmen en hyggelig fredag eller lørdag aften. Hvis du er mere til lækker chokolade eller saltede chips og snacks, kan du også finde det hos os – vi har alle dine favoritter.

Alle de populære slikfavoritter samlet ét sted

På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af de mest populære favoritter, der egner sig til alle slikmundene i familien. Udforsk det store udvalg og find det slik, der falder i netop din smag. Hos os finder du alle former for slik fra store topnavne som Haribo, Malaco, Katjes, Carletti, Nørregade og mange andre af de store favoritter.

Vi har blandt andet den populære familiepose Familie Guf fra Malaco, Matador Mix fra Haribo og mange andre lækre slikposer med noget for enhver smag, der egner sig til en hyggelig familieaften.

Er du mere til søde karameller, har vi også et stort udvalg af flødekarameller og snører med karamelmag fra blandt andet Malaco. Hvis lakrids er en klar favorit, kan du vælge mellem Toms Poletter, Blue Jeans, Heksehyl eller Super Piratos fra Haribo, Tyrkisk Peber bolcher og mange andre varianter.

Hvis du foretrækker den søde smag, kan vi også tilbyde et stort udvalg af vingummier. Vi har blandt andet de kendte Goldbears og Ferskner fra Haribo eller Sour Bredbånd og Sour jordbærstænger fra Katjes.

Når du handler online på Coop.dk MAD, får du dine varer leveret direkte til døren. Så bliver det ikke nemmere at handle både surt, sødt eller salt ind til en hyggelig fredag eller lørdag aften.