Tyggegummi – Frisk mund på farten

Når du er på farten, kan det være rart at have tyggegummi eller pastiller med i tasken, så du altid kan friske munden op. Det kan især være rart inden et møde, efter et måltid, eller når du blot har brug for smagen af noget sødt.

Få frisk ånde og smør halsen med vores udvalg af tyggegummi og pastiller, der giver god smag i munden. Vi har noget for enhver gane, uanset om du er til det søde, sure eller stærke.

Vi har tyggegummi og pastiller med smag af både mentol, citrus, mynte, frugt og bær, lakrids og meget andet lækkert. Bestil online fra kiosken på Coop.dk MAD og få dine varer leveret direkte til din hoveddør.

Frisk ånde efter hvert måltid

Efter måltiderne kan det være rart at få frisket munden op, men på farten er det svært at nå en tandbørstning. Vælg i stedet tyggegummi eller pastiller til at gøre arbejdet, så du kan nyde følelsen af en ren mund, selvom du ikke går rundt med din tandbørste i lommen.

Vi har forskellige varianter af tyggegummi fra de populære mærker som V6 og Stimorol. Du kan også prøve tyggegummi fra True Gum, der er 100 % naturligt tyggegummi produceret i Danmark.

Har du kriller i halsen eller lidt hoste, der generer, kan du i stedet vælge bolsjer og pastiller til at friske munden op. Vi har pastiller fra Ga-Jol, Läkerol, Frisk, Ricola og Mentos, samt halstabletter til når halsen er øm. Du kan blandt andet prøve halstabletter fra Halls og Vicks eller Fisherman’s Friend med smagen af mentol, der åbner halsen op. Hvis ikke det hjælper, kan vi dog altid anbefale en god kop te med honning i.

Til børn og barnlige sjæle finder du også bobletyggegummi med god smag. Vi har derfor noget for enhver smag uanset alder.

Tyggegummi og pastiller – God smag i munden

Vores udvalg af velsmagende og forfriskende tyggegummi og pastiller spænder bredt og er nøje udvalgt blandt de mest populære favoritter. Gå på opdagelse her på Coop.dk MAD og find netop din favorit til tasken, når du er på farten. Vi garanterer faste lave priser og produkter af høj kvalitet.

Køb tyggegummi og pastiller online og spar både tid og penge. Du slipper nemlig for besværet med at stå i kø i supermarkedet og lede længe efter det, du står og mangler. Du kan bestille tyggegummi og pastiller online på Coop.dk MAD og få alle dine varer leveret direkte til din hoveddør.

Nemmere bliver det ikke at købe tyggegummi og pastiller, så du altid kan have en frisk mund og ånde på farten.