Chokolade – En sød nydelse i små bidder

På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af lækker chokolade. Du finder kendte mærker som Anthon Berg, Marabou, Storck, Carletti samt mange andre af de populære mærker.

Find dine chokoladefavoritter og forkæl dig selv eller dem du holder af med lækker chokolade til de hyggelige aftener. Vi har chokoladefristelser i mange forskellige varianter og former – fra den smukke og smagfulde værtindegave til chokoladebaren som gør, at du kan klare dig gennem de lange eftermiddage, når sukkerlysten trænger sig på.

Gå på opdagelse i vores sortiment og find den chokolade, der falder i din smag. Vi har et stort udvalg af både hvid-, lys- eller mørk chokolade. Du kan derfor med garanti finde din yndlingschokolade på Coop.dk MAD.


Chokolade i alle varianter – lyd-, hvid- og mørk chokolade

Måske foretrækker du et stykke af den helt mørke chokolade for at stille den snigende chokoladetrang, eller måske er du mere til den lyse chokolade, der smager af mere. Er du til overraskelser? Så prøv vores fyldte chokolader, der byder på overraskelser indeni. Du kan også glæde dem du holder af med en æske fyldte chokolader.

Chokolade er en luksuriøs gave – både til dig selv og andre – for det er noget, de fleste elsker at sætte tænderne i. Og det er der en helt særlig grund til. Chokolade er et nydelsesprodukt, der består af kakaopulver, kakaosmør og sukker, som giver den helt særlige smag af sødme. Nyd din chokolade sammen med en god kop te eller til en festlig aften, hvor du kan servere et glas champagne siden af chokoladen som supplement til den gode smag.

Blandt vores sortiment finder du meget mere end bare den klassiske lyse, hvide og mørke chokolade. Vi har også marcipan, nougat, chokoladeovertrukne mandler, flødeboller og meget, meget andet, der kan stille enhver lækkersult, når sukkerlysten trænger på.

 Gå på opdagelse i vores store udvalg af chokolade, og lad dig inspirere af de mange varianter til en hyggelig aften på sofaen eller til en festlig anledning. Du får chokoladen leveret direkte til din hoveddør uden besvær, når du handler online på Coop.dk MAD.