Kiosk

I vores kiosk på Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af de mest populære varer som slik, chokolade, chips, tyggegummi og tobaksvarer. Vi har alt, hvad både hjertet og den søde tand begærer.

I vores kiosk finder du et lækkert udvalg af slik, chips og chokolade fra nogle af de mest kendte mærker og Coops egne varemærker som fx Änglamark. Du kan derfor nemt og hurtigt finde noget til den søde tand uanset smag og behag. Du finder blandt andet fair trade chokoladepålæg og et lækkert udvalg af økologiske vingummier. Kort sagt finder du noget for enhver smag i vores kiosk. Om du vil have en af de klassiske snacks til at have med på farten eller flødeboller til weekendhyggen, så finder du det hele her. Vi sørger for at holde vores sortiment opdateret med nye og spændende produkter, så du kan udvide dine smagsoplevelser.

Udover de klassiske søde sager, finder du ligeledes et store udvalg af almindelige kioskvarer. Du kan købe alt fra tobak, blade og magasiner til håndkøbsmedicin for både til svage smerter og ømme halse. Kiosken på Coop.dk MAD byder på alt, hvad hjertet måtte begære - og lidt ekstra til.


Forkæl dig selv og find de perfekte snacks i kiosken

Vi har et stort udvalg af snacks. Heriblandt de knasende, sprøde chips, der er populære til enhver festlig lejlighed eller bare en god hyggeaften. Du kan finde mange forskellige chips og snacks i kiosken. Alt fra de bølgede chips til de saltede samt de mere krydrede af slagsen. Du kan finde utallige typer af chips. Prøv blandt andet de sjove overraskelser såsom reje- og kokoschips eller de populære KiMs chips. Spis dem som snacks eller til en god film.

Vores store udvalg af snacks i kiosken dækker eksempelvis også et delikat udvalg af lækker chokolade. Du kan eksempelvis sætte tænderne i en sprød chokoladeskildpadde fra Toms eller måske en chokoladeovertrukket hasselnød fra Choco Creation. Vi har både chokolade til den søde tand og til den lille lækkersult, der sniger sig frem i hverdagen. Lige fra almindelig, god mælkechokolade til den ypperste kvalitet af økologisk chokolade med 70 % kakaoindhold.

Vi har ligeledes et stort udvalg af slikposer og pastiller. Alt fra de populære og klassiske lækkerier, som du kender og elsker, til nye og spændende lækkerier. Hvis du er på udkig efter de mere specielle snacks, kan du blandt andet finde de populære, engelske vingummier fra Bassett’s.

Gå på opdagelse i kiosken på Coop.dk MAD og forkæl dig selv. Du kan fylde kurven op med de populære kioskvarer og købe ind til skabene, så du slipper for turen til kiosken, når lækkersulten melder sig. Du får tilmed leveret direkte til døren – sammen med alle dine andre dagligvarer.