Irma tilbud

 

På Coop.dk MAD har vi samlet at alle de gode varer fra Irma – præcis som du kender dem. Her efterlader vi nemlig ikke noget til tilfældighederne.

 

Hver uge samler vi de bedste Irma tilbud til dig, så du nemt kan finde ud af, om dine favoritvarer er på tilbud. Det kan også være, at du bliver fristet til at prøve nye produkter, som du måske ikke har prøvet før. Så udvid din horisont og din madglæde med gode Irma tilbud.

 

Irma varerne under vores Irma tilbud varierer uge for uge, så vi hele tiden har nye og spændende tilbud til dig, som er lige til at lægge i din indkøbskurv. Du finder altid et velsmagende udvalg af specialiteter og basisvarer.

 

Tilbud med garanti for madglæde

Alle Irmas varer er valg og produceret med omhu. Alle specialiteterne håndplukkes meget nøje fra små leverandører i Danmark og fra udlandet. På den måde sikres den gode kvalitet og den gode smag. To vigtige parametre som hos Irma går hånd i hånd. For gode råvarer og god smag går nemlig op i en højere enhed.

 

Vælger du at handle gode Irma tilbud, garanterer vi dig for, at det er tilbud med garanti for madglæde. Madglæde er meget mere end blot at spise godt. Madglæde er også bevidstheden om kvalitet, nysgerrighed for nye smage og naturlig friskhed.

 

Hverdagen fortjener lidt lækkert

Man må aldrig glemme at forkæle sig selv – heller ikke i hverdagen. Og heldigvis findes der mange måder at forkæle sig selv og familien på. En af dem er ved at vælge dagligvarer af god kvalitet og smag.

 

En anden er ved at handle online og få dine Irma tilbud og dagligvarer leveret direkte til døren. Så du slipper for at bruge tid i supermarkedet og kan i stedet bruge tiden sammen med familien eller andre ting, som gør dig glad. 

 

Du finder mange flere lækre varer fra Irma under vores Irma vin og nemme hverdagsretter fra Irma.

 

Vi leverer direkte til døren

Når du handler online på Coop.dk MAD leverer vi alle dine dagligvarer direkte til døren, så du undgår at skulle slæbe de tunge indkøbsvarer hjem. Så klar dine indkøb direkte fra sofaen eller fra toget på vej til eller fra arbejde.

 

Er det første gang du handler på Coop.dk MAD? Læs mere om hvordan du nemt og bekvemt handler online på Coop.dk MAD

 

Hvilke dagligvarer skal du have leveret til døren?