Irma økologi

 

Økologi fylder mere og mere på hylderne på Coop.dk MAD, og det er din sikkerhed for at handle råvarer uden sprøjtemidler. Alle økologiske varer fra Irma er produceret med omtanke for dig og dine omgivelser, samtidig med at der er fokus på den naturlige smag.

 

På Coop.dk MAD har vi samlet et stort udvalg af Irma økologi. Hos Irma går de højt op i at deres økologiske produkter lever op til deres krav om smag og kvalitet. Derfor kan vi også love, at de økologiske varer, du finder under Irma økologi, er indenfor en vis standard. Dette gælder alle deres varer – alt fra kød, grøntsager og havregryn til kød og mælk.

 

Hvad betyder økologi

Økologi handler om et helhedsorienteret landbrug, der tager højde for miljøet og den omkringliggende natur, dyreliv og miljø. Det handler om din sikkerhed for gode råvarer, som er produceret uden sprøjtemidler, og hvor man tager særligt hensyn til dyrevelfærd, natur og miljøet.

 

Alt dette er til gavn for os og for de fremtidige generationer, når jordens ressourcer udnyttes optimalt i en bæredygtig cyklus. Det er vigtigt, at vi udnytter jordens ressourcer og genbruger alt det, vi kan. Vi skal genbruge de næringsstoffer og samtidig tilføre jorden det, som vi har taget fra den.

 

Hvorfor vælge økologisk

Økologi handler om meget mere end kun mennesker. Det handler i særdeleshed også om dyrene i landbruget. Køerne skal på græs, svin skal være uden mavesår, høns skal have god plads til at lægge æg, og der er specifikke krav til medicinering af dyr.

 

Foruden øget dyrevelfærd handler økologi også om bedre betingelser for naturen og miljøet. Afgrøder skal ikke sprøjtes med giftige pesticider. Når vi undgår dette, resulterer det i renere råvarer, bedre grundvand og en rigere natur.

 

Alt dette er noget, der bliver prioriteret højt, når Irma økologi udvælger sine økologiske varer til sortimentet.

 

Irma økologi i hverdagen

Økologi skal være tilgængeligt for alle – og dét er en af kernesagerne for Coop.dk MAD. I mere end 30 år har vi leveret økologiske varer til danskerne. Og det bliver vi ved med.

 

Vi leverer direkte til døren

Når du handler online på Coop.dk MAD leverer vi alle dine dagligvarer direkte til hoveddøren, så du undgår at skulle slæbe de tunge indkøbsvarer hjem. Klar dine indkøb direkte fra sofaen eller fra toget på vej til eller fra arbejde.

 

Er det første gang du handler på Coop.dk MAD? Læs mere om hvordan du nemt og bekvemt handler online på Coop.dk MAD