Nemme hverdagsretter

På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af lækre færdigretter og madvarer, som kun kræver ganske lidt tilberedningstid. Så uanset om du ønsker nemme hverdagsretter til morgen, middag eller aften, behøver du ikke gå på kompromis med de gode råvarer.

 

Et lækkert, nemt måltid til familien

På travle dage kan det være svært at finde tiden til at jonglere rundt mellem arbejde, fritidsaktiviteter og et familieliv med små børn. Derfor er det for mange danske familier en stor hjælp, at aftensmaden ikke altid behøver tage timer at forberede. På Coop.dk MAD har vi samlet alle de bedste dagligvarer fra Irma, som har det tilfælles, at de gør den daglige madlavning både nemmere og hurtigere.

 

Friske færdigretter og færdiglavet mad på frost

Det kan være en rigtig god idé at have færdiglavede retter i baghånden, hvis tiden til madlavning bliver knap. Du kan handle både friske retter til at have på køl i køleskabet, eller du kan vælge at fylde en del af fryseren med frosne færdigretter. Begge typer er nemme at tilberede. Alt, du behøver, er at læse anvisningen og herefter tilberede retten i ovn eller på komfuret til den anbefalede tid og varme.

 

Færdigretter er gode til både familien, singlen og parret. Der er hele måltider, hvor du ikke behøver tilberede andet, og der er færdiglavet mad, hvor du selv kan vælge at tilføje lidt ekstra tilbehør til tallerkenen. Uanset hvad du vælger, får du noget nemt og smagfuldt på spisebordet.

 

Hurtig mad på under 30 minutter

Har du tid til at bruge lidt ekstra minutter i køkkenet, inden maden skal serveres, så findes der masser af lækre retter, som kun behøver ganske kort forberedelsestid. I Irmas udvalg af kød, fisk og grønt til den hurtige aftensmad, kan du mikse dine yndlingssmage og tilberede et hurtigt måltid til dig selv eller familien på under 30 minutter. Lav fx benfri fisk i ovnen og tilbered dem på blot 15 minutter med lidt peber, citron og en frisk salat.

 

Hurtig mad kan sagtens være sund mad, og det behøver ikke tage lang tid at mikse et godt måltid sammen. Gå på inspiration her på siden og vælg dine yndlingsingredienser til den nemme hverdagsret.  

 

Vi leverer direkte til døren

Når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi alle dine dagligvarer direkte til hoveddøren, Nemmere bliver det ikke at gøre madlavningen til en leg. 

 

Er det første gang du handler på Coop.dk MAD? Læs mere om hvordan du nemt og bekvemt handler online på Coop.dk MAD