5'er _banner _thanksgiving2

Thanksgiving - Køb din kalkun her og få den leveret til døren

I 2017 er det Thanksgiving torsdag den 23. november. På middagsbordet er der også plads til vin og snacks. Køb din ferske kalkun her - og alt tilbehøret.

Hvad er Thanksgiving?

Thanksgiving er en amerikansk tradition, som flere og flere danskerne har taget til sig i de seneste år. Men hvorfor er det egentlig at Amerikanerne – og nu også vi danskere – fejrer Thanksgiving med alt, hvad der hører til den traditionelle Thanksgiving middag?

Hvorfor fejrer vi Thanksgiving?

Traditionen om Thanksgiving stammer helt tilbage fra år 1621, hvor europæerne kom til Amerika og hjalp med at skaffe føde til de indfødte. Efterfølgende fejrede man denne høst af føden, hvor alle var mere end velkomne til at være en del af fællesskabet. Siden da, har traditionen spredt sig til lande verden over, inkl. Danmark. Førhen mente man, at Thanksgiving var af religiøs betydning, men det står ikke helt klart af historiebøgerne. Dog er det sikkert, at begivenheden i dag i høj grad er en sekulær højtid, uden de store religiøse associationer. Det mest religiøse der er forbundet med Thanksgiving i dag, er bordbønnen. I mange amerikanske hjem bedes der bordbøn, inden maden spises.

I dag er Thanksgiving en national helligdag i Amerika, hvor man takker Gud for en god høst. Dette fejrer man med en fest, hvor der sættes fokus på fællesskabet med både venner og familie. Man spiser den traditionelle Thanksgiving middag, ser amerikansk fodbold og har en hyggelig stund. Faktisk er fællesskab og hygge de to nøgleord, der beskriver Thanksgiving bedst. I Amerika bliver denne festdag ofte efterfuldt at en hel weekend i familiens skød, hvor familiemedlemmerne kommer fra nær og fjern, for at være en del af det hyggelige fællesskab. Faktisk er Thanksgiving så vigtig for amerikanerne, at den for mange er meget vigtigere end selve julen - hvilket er en holdning vi endnu ikke deler med amerikanerne – og trods alt nok heller ikke kommer til lige foreløbig. Det skal dog ikke holde os fra at nyde et lækkert måltid mad sammen med familie og venner. Og hvis der er noget vi danskere mestrer til perfektion, så er det hygge!

Hvornår fejrer vi Thanksgiving?

Thanksgiving bliver hvert år fejret den fjerde torsdag i november måned.

2'er_Thanksgiving

Hvad spiser man til Thanksgiving?

Menuen til Thanksgiving er en stor tradition for amerikanerne, ligesom julemiddagen er for mange af os herhjemme. I Amerika er der stor tradition for at servere kalkun, tranebærkompot, søde kartofler, almindelige kartofler og græskartærte til dessert.

Hos Coop.dk MAD har vi selvfølgelig alt du skal bruge til den traditionelle Thanksgiving middag. Hos os finder du aftenens højdepunkt - den ferske kalkun – der skal pryde middagsbordet. Du finder også de søde kartofler og alt til den populære Thanksgiving dessert, der passer perfekt til efteråret. Alle varer leveres til døren, så du ikke selv skal slæbe indkøbsposer hjem fra supermarkedet. Det gør det nemmere for dig at samle venner eller familie til en hyggelig aften.

En god undskyldning for god mad

Selvom Thanksgiving er en amerikansk tradition, giver dagen anledning til, at vi alle kan reflektere over de ting, vi er taknemmelige for. Hos Coop.dk MAD tror vi også på vigtigheden af god mad og hyggeligt samvær. Derfor har vi inviteret den amerikanske tradition indenfor, så alle kan nyde godt af et lækkert måltid i familiens skød. Vi har også samlet en række lækre opskrifter til dig, så du kan prøve kræfter af med den traditionelle Thanksgiving menu – opskrifter du med sikkerhed kan imponere dine gæster med.

Prøv for eksempel vores opskrift på en saftig kalkun i ovnen, søde kartofler med sennepscreme, tranebærsauce med honning og rosmarin og selvfølgelig den klassiske græskartærte til dessert. Hvis du ikke er så meget til græskartærten kan du også kaste dig over en tranebærtærte eller en lækker æbletærte. Så kan du snildt samle dem du holder af til en hyggelig og smagfuld Thanksgiving middag.

Husk, at når du handler på Coop.dk MAD får du alt, hvad du skal bruge til den perfekte Thanksgiving menu, leveret direkte til din dør. Så på med forkælet, inviter en masse gæster indenfor og skab en duft af hygge og Thanksgiving i hjemmet.

God fornøjelse og glædelig Thanksgiving!

5'er_banner_Thanksgiving

Vælg leveringstidspunkt

Vælg første leveringstid

Efterfølgende måltidskasser leveres samme ugedag og tid


Kl.
{{selectedSlot.text}} {{selectedSlot.amountText}} kr. * {{selectedSlot.step2DiscountedAmountText}} kr.


{{error.message}}

Modtag en besked, når vi leverer hos dig

Vi leverer desværre ikke til postnummeret {{postalCode}} på nuværende tidspunkt.
Indtast din e-mail herunder, så vil vi kontakte dig, hvis vi starter levering
i dit postnummer.

Tak for din interesse

Vi kontakter dig, hvis vi starter levering indenfor dit postnummer.

Fejl
{{error.message}}

Oplys venligst dit postnummer for at se mulige leveringstidspunkter.

Formiddag
Eftermiddag
Aften

Spar penge på levering

 

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step2ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep2.formatNormal}}

Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step2Discount.formatShort }} på levering

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep3.formatNormal}}

Få gratis levering
Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step3Discount.value | toAmountPlain }} på levering

Fri levering

Du får fri levering, hvis du køber for over {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.format}}

 

Click & Collect


Vælg leveringstidspunkt

Levering:{{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

1.Indtast kode

Ugyldig kode
{{error.message}}

Bemærk!

Ansvaret for varerne overgår til køber ved levering til afhentningsstedet.
{{drop.name}}
{{drop.streetName}} {{drop.streetNumber}}
{{drop.postalCode}} {{drop.city}}

2. Vælg dato

Uge {{weekDayName}}
{{week.text}} {{day.text}} {{day.text}}

3.Vælg tidspunkt

Erstatningsvarer

Hvad menes med en erstatningsvare? Ud fra hvilke kriterier får jeg en eventuel erstatningsvare? Hvad sker der, hvis en vare er udsolgt? 
 

Erstatningsvarer

dagligvarer onlineI situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder vi dig en erstatning for den bestilte vare. Dog kun hvis du har accepteret dette ved din bestilling på Coop.dk MAD. Du vælger nemlig selv ved bestillingen, om du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

Erstatningskriterier

Har du sagt ja til erstatningsvarer, vil du modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte. Kan vi ikke finde en passende erstatning, bliver du naturligvis ikke opkrævet for den pågældende vare, og beløbet udgår af din samlede faktura.

Udsolgte varer

Lige som i Coops butikker, kan du desværre opleve, at visse varer er udsolgte på Coop.dk MAD. Så snart varen ikke er at finde på vores lager, vil den stå som udsolgt på Coop.dk. MAD

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig friske varer. Derfor tilbyder vi dig friskhedsgaranti på en lang række varer. For at overholde denne garanti kan der ved visse bestillinger opstå den situation, at en vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol - og at vi dermed desværre ikke kan levere den, selvom du har kunnet bestille den på Coop.dk MAD i første omgang.

Desuden kan der også opstå den beklagelige situation, at vores leverandører ikke kan levere en eller flere friske varer, på den dag, hvor du skal have leveret dine varer.

Hvis en bestilt vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol, eller vores leverandører ikke kan levere friske varer, på dagen hvor din levering sker, tilbyder vi dig en "erstatningsvare".

Nu hvor du har fyldt lidt i kurven

Vi vil opfordre dig til at vælge leveringstidspunkt, så vi kan vise dig hvilke varemængder der er tilgængelige.
Vælg leveringstidspunkt
Nej tak, jeg vælger senere

Du kan desværre ikke få leveret på det tidspunkt du tidligere har valgt

I mens du har været væk, er det det ønskede leveringstidspunkt desværre ikke længere tilgængeligt.Vælg venligst et andet leveringstidspunkt.
Ja tak - lad mig vælge et andet leveringstidspunkt
Jeg vælger et leveringstidspunkt senere

Vil du beholde din reservation?

Vi reserverer i øjeblikket dine varer samt dit valgte leveringstidspunkt.

Din reservation udløber om {{remindercountdown}} sekunder

Annullerer du din reservation eller er tiden herover udløbet, så kan vi ikke garantere dig, at alle varer og dit valgte leveringstidspunkt vil være tilgængelige ved afslutning af dit køb.

Du vil stadig kunne se dine varer i kurven uanset dit valg.

Ja tak - behold reservationen
Ja tak - behold reservationen
Annuller reservationen

Disse varer er ikke længere tilgængelige

Det er desværre ikke alle produkterne fra din tidligere ordre, som stadig er tilgængelig i vores butik. Det beklager vi. Nedenfor kan du se hvilke varer, der ikke længere er tilgængelige.

Kundeservice

{{lineItem.displayName}} {{lineItem.brand}} {{lineItem.displayName}} *

Flyt varer til din ordre?

Der er varer i din indkøbskurv. Vil du flytte disse varer til ordren, der leveres {{vm.deliveryText.toLowerCase()}}?