inspiration til simremad

Simremad der varmer og smager

Med simremad på menuen holder du varmen, når vejret byder på kulde, regn og blæst. Bedst af alt giver simremad dig mulighed for at lave et nemt måltid fyldt med gode vitaminer og kraftfulde smagsnuancer. Hos Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af gode råvarer til dine gryderetter.

Når du giver maden lov til at stå og simre, giver det dig tid til andre vigtige ting. Det kan være kvalitetstid sammen med børnene, en tøjvask, en løbetur eller noget helt tredje.

Samtidig giver du maden tid til at samle smag og kraft fra de gode ingredienser, du har valgt at smide i gryden; kylling, oksekød, lam eller svinekød bliver mørt og lækkert af at stå og simre. Sammen med årstidens lækre grøntsager bliver dine gryderetter fulde af smag og god energi. Du kan også kaste dig ud i vegetariske versioner med bønner eller linser og lade dig inspirere af krydderier fra forskellige verdensdele.

Mobil _divider _coopbil _1520x 80

Lad det simre...

God smag og gode grøntsager

Simremad giver dig mange muligheder for at lege med forskellige ingredienser og smagsnuancer. Brug årstidens grøntsager og nyd godt af de mange lækre rodfrugter, der egner sig godt i simreretter eller som tilbehør. Rodfrugter kan både bages i ovnen, give ekstra smag til kartoffelmosen eller bruges til at lave en lækker pure af fx rødbede, gulerod eller selleri. På Coop.dk MAD finder du rodfrugterne til dine gryderetter og du finder også andre grøntsager som porre, bladselleri, champignoner og peberfrugter, som også egner sig godt til mange smagfulde simreretter.

Du slipper også for at slæbe på tunge poser med rodfrugter, kartofler og godt kød – i stedet kan du få alle dine tunge varer til simremaden leveret lige til døren, når du handler ind på Coop.dk MAD. Så kan du nemt få gang i kødgryderne og lave lækre retter som gullasch, bøf stroganoff eller mørbradgryde. Skal det være uden kød men stadig med masser af smag, kan du lave en indisk dahl med linser. Du kan også prøve dig frem med en kikærtegryde smagt til med østens varmende krydderier eller en chili sin carne, hvor masser af sunde bønner erstatter det traditionelle kød.

Simremad til alle lejligheder

I hverdagen giver simremad dig lækker mad fyldt med gode vitaminer, der får hele familien godt gennem de kolde måneder. Gryderetterne kan også nemt fryses ned og bruges på dage, hvor tiden er knap.

Men simremad er ikke kun velegnet til hverdagsmåltider eller til dage, hvor du skal have energi og varme efter en gåtur i blæst og kulde. Får du gæster til middag, eller skal weekendens måltid være noget særligt, kan du sagtens kræse lidt ekstra om din simremad.

Simreretter som coq au vin, osso buco eller chili con carne kan du nemt gøre noget ekstra ud af ved at få hjælp af slagteren til at finde kvalitetskød og de helt rigtige udskæringer. Sammen med et godt glas rødvin og det rette tilbehør får du nemt stablet en festlig og smagfuld middag sammen.

Pynt dine simreretter med en kvist persille, rosmarin eller timian og gør bordet indbydende ved at stille små skåle med koriander, creme fraiche og friskt hakket chili til din chili con carne.

Vil du gerne give ekstra smag til dine gryderetter, men mangler tiden og overskuddet til at lave din egen fond, finder du både bouillon og smagfuld fond klar til brug.

Alt sammen lige her på Coop.dk MAD.

Vælg leveringstidspunkt

Vælg første leveringstid

Efterfølgende måltidskasser leveres samme ugedag og tid


Kl.
{{selectedSlot.text}} {{selectedSlot.amountText}} kr. * {{selectedSlot.step2DiscountedAmountText}} kr.


{{error.message}}

Modtag en besked, når vi leverer hos dig

Vi leverer desværre ikke til postnummeret {{postalCode}} på nuværende tidspunkt.
Indtast din e-mail herunder, så vil vi kontakte dig, hvis vi starter levering
i dit postnummer.

Tak for din interesse

Vi kontakter dig, hvis vi starter levering indenfor dit postnummer.

Fejl
{{error.message}}

Oplys venligst dit postnummer for at se mulige leveringstidspunkter.

Formiddag
Eftermiddag
Aften

Spar penge på levering

 

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step2ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep2.formatNormal}}

Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step2Discount.formatShort }} på levering

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep3.formatNormal}}

Få gratis levering
Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step3Discount.value | toAmountPlain }} på levering

Fri levering

Du får fri levering, hvis du køber for over {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.format}}

 

Click & Collect


Vælg leveringstidspunkt

Levering:{{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

1.Indtast kode

Ugyldig kode
{{error.message}}

Bemærk!

Ansvaret for varerne overgår til køber ved levering til afhentningsstedet.
{{drop.name}}
{{drop.streetName}} {{drop.streetNumber}}
{{drop.postalCode}} {{drop.city}}

2. Vælg dato

Uge {{weekDayName}}
{{week.text}} {{day.text}} {{day.text}}

3.Vælg tidspunkt

Erstatningsvarer

Hvad menes med en erstatningsvare? Ud fra hvilke kriterier får jeg en eventuel erstatningsvare? Hvad sker der, hvis en vare er udsolgt? 
 

Erstatningsvarer

dagligvarer onlineI situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder vi dig en erstatning for den bestilte vare. Dog kun hvis du har accepteret dette ved din bestilling på Coop.dk MAD. Du vælger nemlig selv ved bestillingen, om du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

Erstatningskriterier

Har du sagt ja til erstatningsvarer, vil du modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte. Kan vi ikke finde en passende erstatning, bliver du naturligvis ikke opkrævet for den pågældende vare, og beløbet udgår af din samlede faktura.

Udsolgte varer

Lige som i Coops butikker, kan du desværre opleve, at visse varer er udsolgte på Coop.dk MAD. Så snart varen ikke er at finde på vores lager, vil den stå som udsolgt på Coop.dk. MAD

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig friske varer. Derfor tilbyder vi dig friskhedsgaranti på en lang række varer. For at overholde denne garanti kan der ved visse bestillinger opstå den situation, at en vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol - og at vi dermed desværre ikke kan levere den, selvom du har kunnet bestille den på Coop.dk MAD i første omgang.

Desuden kan der også opstå den beklagelige situation, at vores leverandører ikke kan levere en eller flere friske varer, på den dag, hvor du skal have leveret dine varer.

Hvis en bestilt vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol, eller vores leverandører ikke kan levere friske varer, på dagen hvor din levering sker, tilbyder vi dig en "erstatningsvare".

Nu hvor du har fyldt lidt i kurven

Vi vil opfordre dig til at vælge leveringstidspunkt, så vi kan vise dig hvilke varemængder der er tilgængelige.
Vælg leveringstidspunkt
Nej tak, jeg vælger senere

Du kan desværre ikke få leveret på det tidspunkt du tidligere har valgt

I mens du har været væk, er det det ønskede leveringstidspunkt desværre ikke længere tilgængeligt.Vælg venligst et andet leveringstidspunkt.
Ja tak - lad mig vælge et andet leveringstidspunkt
Jeg vælger et leveringstidspunkt senere

Vil du beholde din reservation?

Vi reserverer i øjeblikket dine varer samt dit valgte leveringstidspunkt.

Din reservation udløber om {{remindercountdown}} sekunder

Annullerer du din reservation eller er tiden herover udløbet, så kan vi ikke garantere dig, at alle varer og dit valgte leveringstidspunkt vil være tilgængelige ved afslutning af dit køb.

Du vil stadig kunne se dine varer i kurven uanset dit valg.

Ja tak - behold reservationen
Ja tak - behold reservationen
Annuller reservationen

Disse varer er ikke længere tilgængelige

Det er desværre ikke alle produkterne fra din tidligere ordre, som stadig er tilgængelig i vores butik. Det beklager vi. Nedenfor kan du se hvilke varer, der ikke længere er tilgængelige.

Kundeservice

{{lineItem.displayName}} {{lineItem.brand}} {{lineItem.displayName}} *

Flyt varer til din ordre?

Der er varer i din indkøbskurv. Vil du flytte disse varer til ordren, der leveres {{vm.deliveryText.toLowerCase()}}?