5'er _banner _oktoberfest

Lav din egen Oktoberfest

Oktober måned betyder naturligvis Oktoberfest, og det vil vi gerne fejre her på Coop.dk MAD efter alle kunstens regler. Derfor har vi samlet alt, hvad der skal til for at skabe den perfekte Oktoberfest!

Hvad er Oktoberfest?

Oktoberfest er oprindeligt en byfest i den sydtyske by München, og hvert år tiltrækker festivalen mange millioner besøgende. Navnet på festen antyder, at den finder sted i oktober, men festlighederne starter allerede i slutningen af september. Til gengæld strækker den ugelange festival sig gerne ind i oktober måned.

Siden 1800-tallet har München lagt rammerne om den populære Oktoberfest, som efterhånden fejres mange steder i verden. I bund og grund handler det hele om øl – og det er ikke helt uden grund. München er nemlig hovedstaden i den sydtyske delstat Bayern, som gennem århundreder har været kendt for den karakteristiske bayerske øl. En øl som traditionelt var mere undergæret og dermed lysere end andre af datidens øltyper.

Gå ikke ned på øl til Oktoberfest

Der er derfor næppe nogen, der ikke tænker på en ordentlig omgang bier vom fass, når først der er sagt Oktoberfest.

Derfor har vi her på Coop.dk MAD et stort udvalg af populære øl, der med garanti vil hjælpe den festlige stemning på vej!

Vi har et bredt sortiment af kendte ølmærker til faste lave priser samt et stort udvalg af specialøl fra hele Europa. Hvis du skal feste på ægte Oktoberfestmanér, kan du blandt andet vælge mellem mange skønne øl fra Erdinger. Du kan få alt fra weiss til dunkel bier og mere til!

Gå bare på opdagelse på vores store øllager og find alt, hvad du skal bruge til festlighederne. Hvis de mange øl kræver en lille salt snack i løbet af aftenen, finder du også et festligt udvalg af diverse øl-snacks i vores afdeling med Chips & snacks. Med vores leveringsservice skal du ikke tænke på at slæbe de tunge øl hjem. Vi leverer det hele til din hoveddør, så det eneste, du skal bruge kræfter på, er at sætte en festlig stemning.

På besøg hos slagteren

Det er ikke kun de våde varer, der hører sig til en traditionel oktoberfest. Også maden skal være helt i top! Vores dygtige slagtermester har derfor gjort klar med alskens populære lækkerier, der kan sætte ekstra god smag på din fest.

Du får et bredt udvalg af wurst til din sauerkraut, som traditionen foreskriver. Blandt vores mange pølser finder du alt fra wienerpølser, frankfurtere og medister til gourmetpølser, vegetarpølser og økologiske pølser. Du finder det store udvalg her. Også inden for Schnitzler er der mange valgmuligheder på Coop.dk MAD. Vælg mellem møre kalve- og svineschnitzler fra en lang række udvalgte leverandører, så du nemt kan få en smag af det tyske køkken, sådan som Oktoberfest-traditionen foreskriver.

Rent bord

I vores afdeling med service og festartikler finder du alt det, du skal bruge for at kunne dække det helt rigtige oktober-bord. Gør det nemt for dig selv og shop løs af vores engangsservice. Du kan få glas, bestik og pølsebakker til din bratwurst samt shotglas til de sene nattetimer. Du sparer både tid på opvask og indkøb, når du køber ind til borddækningen online på Coop.dk MAD.

Så sæt Tyrolermusik på stereoanlægget, find dine lederhosen frem og lad Coop.dk MAD inspirere dig til et brag af en oktoberfest! 

Divider Coop Bil
Nørrebro Bryghus

Divider Coop Bil
Bryggeriet Skands

Divider Coop Bil
Bryghuset Braunstein

Divider Coop Bil
Svaneke

Divider Coop Bil
Salte snacks

Mobil _divider _coopbil _1520x 80
Nørrebro Bryghus

Mobil _divider _coopbil _1520x 80
Bryggeriet Skands

Mobil _divider _coopbil _1520x 80
Bryghuset Braunstein

Mobil _divider _coopbil _1520x 80
Svaneke

Mobil _divider _coopbil _1520x 80
Salte snacks

Vælg leveringstidspunkt


Kl.
{{selectedSlot.text}} {{selectedSlot.amount}} kr. Gratis


{{error.message}}

Modtag en besked, når vi leverer hos dig

Vi leverer desværre ikke til postnummeret {{postalCode}} på nuværende tidspunkt.
Indtast din e-mail herunder, så vil vi kontakte dig, hvis vi starter levering
i dit postnummer.

Tak for din interesse

Vi kontakter dig, hvis vi starter levering indenfor dit postnummer.

Fejl
{{error.message}}

Oplys venligst dit postnummer for at se mulige leveringstidspunkter.

Formiddag
Eftermiddag
Aften

Spar penge på levering

 

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step2ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep2.formatNormal}}

Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step2Discount.formatShort }} på levering

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep3.formatNormal}}

Få gratis levering
Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step3Discount.value | toAmountPlain }} på levering

Fri levering

Du får fri levering, hvis du køber for over {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.format}}

 

Click & Collect


Vælg leveringstidspunkt

Levering:{{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

1.Indtast kode

Ugyldig kode
{{error.message}}

Bemærk!

Ansvaret for varerne overgår til køber ved levering til afhentningsstedet.
{{drop.name}}
{{drop.streetName}} {{drop.streetNumber}}
{{drop.postalCode}} {{drop.city}}

2. Vælg dato

Uge {{weekDayName}}
{{week.text}} {{day.text}} {{day.text}}

3.Vælg tidspunkt

Erstatningsvarer

Hvad menes med en erstatningsvare? Ud fra hvilke kriterier får jeg en eventuel erstatningsvare? Hvad sker der, hvis en vare er udsolgt? 
 

Erstatningsvarer

Coopkasse _erstatningsvarer _newI situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder vi dig en erstatning for den bestilte vare. Dog kun hvis du har accepteret dette ved din bestilling på Coop.dk MAD. Du vælger nemlig selv ved bestillingen, om du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

Erstatningskriterier

Har du sagt ja til erstatningsvarer, vil du modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte. Kan vi ikke finde en passende erstatning, bliver du naturligvis ikke opkrævet for den pågældende vare, og beløbet udgår af din samlede faktura.

Udsolgte varer

Lige som i Coops butikker, kan du desværre opleve, at visse varer er udsolgte på Coop.dk MAD. Så snart varen ikke er at finde på vores lager, vil den stå som udsolgt på Coop.dk. MAD

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig friske varer. Derfor tilbyder vi dig friskhedsgaranti på en lang række varer. For at overholde denne garanti kan der ved visse bestillinger opstå den situation, at en vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol - og at vi dermed desværre ikke kan levere den, selvom du har kunnet bestille den på Coop.dk MAD i første omgang.

Desuden kan der også opstå den beklagelige situation, at vores leverandører ikke kan levere en eller flere friske varer, på den dag, hvor du skal have leveret dine varer.

Hvis en bestilt vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol, eller vores leverandører ikke kan levere friske varer, på dagen hvor din levering sker, tilbyder vi dig en "erstatningsvare".