Hvorfor fejrer vi Mors Dag?

Mor er den bedste i verden! Og derfor fortjener hun at blive forkælet på Mors Dag. Mange tror, at det er en tradition som blomsterhandlerne har fundet på, men historien er nu en helt anden.

Traditionen stammer fra USA, hvor der ifølge historien var en mor ved navn Anna fra en by i Virginia, der arbejdede med at forbedre sanitære forhold og mindske børnedødeligheden. Anna forsøgte sammen med andre mødre, at bekæmpe sygdommene der brød ud mellem soldaterne under Den Amerikanske Borgerkrig.

Anna forsøgte også at indføre en national mindedag for alle de mange mødres arbejde. Men det blev desværre ikke en realitet i hendes levetid. Men Anna havde en datter, der havde været meget stolt af sin mor og hendes arbejde under borgerkrigen.

Hun fik derfor Mors Dag indført i 1909. I 1914 udnævnte den daværende præsident Woodrow Wilson Mors Dag til en national mærkedag. I 1929 blev Mors Dag indført i Danmark, og har siden da, har dagen været en populær tradition blandt mange danskere.

Mobil _divider _coopbil _1520x 80
Til hendes søde tand

Divider -m -coopbil
De flydende gaver

Mobil _divider _coopbil _1520x 80
De flydende gaver

Hvornår fejrer vi Mors Dag?

Vi fejrer hvert år Mors Dag den anden søndag i maj. Så skriv det hellere i kalenderen, så du er sikker på ikke at glemme det!

Den perfekte gave til mor

Hos Coop.dk MAD fejrer vi også Mors Dag, og det gør vi ved at have samlet et stort udvalg af de bedste gaver til Mors Dag lige her. Vi har alt lige fra gavekurve, vinkurve, chokolade og andre delikatesser. Vi har nøje udvalgt varerne fra vores hylder, så din mor får den perfekte gave – det er vi sikre på, at hun fortjener.

Husk, at når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi gaven direkte til din mors dør. Så forkæl din mor på Mors Dag med en af vores mange lækre gavemuligheder. 

Vælg leveringstidspunkt


Kl.
{{selectedSlot.text}} {{selectedSlot.amount}} kr. Gratis


{{error.message}}

Modtag en besked, når vi leverer hos dig

Vi leverer desværre ikke til postnummeret {{postalCode}} på nuværende tidspunkt.
Indtast din e-mail herunder, så vil vi kontakte dig, hvis vi starter levering
i dit postnummer.

Tak for din interesse

Vi kontakter dig, hvis vi starter levering indenfor dit postnummer.

Fejl
{{error.message}}

Oplys venligst dit postnummer for at se mulige leveringstidspunkter.

Formiddag
Eftermiddag
Aften

Spar penge på levering

 

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step2ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep2.formatNormal}}

Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step2Discount.formatShort }} på levering

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep3.formatNormal}}

Få gratis levering
Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step3Discount.value | toAmountPlain }} på levering

Fri levering

Du får fri levering, hvis du køber for over {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.format}}

 

Click & Collect


Vælg leveringstidspunkt

Levering:{{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

1.Indtast kode

Ugyldig kode
{{error.message}}

Bemærk!

Ansvaret for varerne overgår til køber ved levering til afhentningsstedet.
{{drop.name}}
{{drop.streetName}} {{drop.streetNumber}}
{{drop.postalCode}} {{drop.city}}

2. Vælg dato

Uge {{weekDayName}}
{{week.text}} {{day.text}} {{day.text}}

3.Vælg tidspunkt

Erstatningsvarer

Hvad menes med en erstatningsvare? Ud fra hvilke kriterier får jeg en eventuel erstatningsvare? Hvad sker der, hvis en vare er udsolgt? 
 

Erstatningsvarer

Coopkasse _erstatningsvarer _newI situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder vi dig en erstatning for den bestilte vare. Dog kun hvis du har accepteret dette ved din bestilling på Coop.dk MAD. Du vælger nemlig selv ved bestillingen, om du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

Erstatningskriterier

Har du sagt ja til erstatningsvarer, vil du modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte. Kan vi ikke finde en passende erstatning, bliver du naturligvis ikke opkrævet for den pågældende vare, og beløbet udgår af din samlede faktura.

Udsolgte varer

Lige som i Coops butikker, kan du desværre opleve, at visse varer er udsolgte på Coop.dk MAD. Så snart varen ikke er at finde på vores lager, vil den stå som udsolgt på Coop.dk. MAD

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig friske varer. Derfor tilbyder vi dig friskhedsgaranti på en lang række varer. For at overholde denne garanti kan der ved visse bestillinger opstå den situation, at en vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol - og at vi dermed desværre ikke kan levere den, selvom du har kunnet bestille den på Coop.dk MAD i første omgang.

Desuden kan der også opstå den beklagelige situation, at vores leverandører ikke kan levere en eller flere friske varer, på den dag, hvor du skal have leveret dine varer.

Hvis en bestilt vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol, eller vores leverandører ikke kan levere friske varer, på dagen hvor din levering sker, tilbyder vi dig en "erstatningsvare".