Hvorfor fejrer vi Fars Dag?

Fars Dag betyder gaver og venlige ord i hans retning. Men hvorfor er det vi fejrer den gode mand, som ifølge mange børn, er verdens stærkeste mand, der kan alt? Efter Mors Dag gjorde sit indtog, var der en helt bestemt kvinde der synes, at fædrene ikke skulle snydes for at have deres egen hyldestdag.

Den kvinde var datter af en mand fra USA, som var far til 6 børn og gjorde sit bedste for at forsørge dem efter hans kones alt for tidlige død. I 1909, efter hans datter havde hørt en prædiken omkring Mors Dag, besluttede hun, at der skulle indføres en dag i fædrenes ære. Så i 1910 kom fars dag ind i kalenderen i USA. Dagen blev fastlagt til at være i juni, til ære for den amerikanske fars oprindelige fødselsdag. Fars dag slog først igennem i Danmark i løbet af 1935, men har siden da været en stærk tradition i mange familier. 

Mobil _divider _coopbil _1520x 80
Til hans søde tand

Divider -m -coopbil
De flydende gaver

Mobil _divider _coopbil _1520x 80
De flydende gaver

Hvornår fejrer vi Fars Dag?

Vi fejrer hvert år Fars Dag d. 5 juni, som også er Grundlovsdag. Datoen for Fars Dag varierer fra land til land hele verden over. De andre nordiske lande fejrer fars dag den anden søndag i november. Denne dato er henlagt af nordiske købmænd, og var også den dato vi startede med at fejre Fars Dag i Danmark. Men det var dog en dato, der aldrig rigtig slog igennem. 

Den perfekte gave til far

Hos Coop.dk MAD fejrer vi også fars dag. Det gør vi ved at have fundet de bedste gaver du kan give ham lige her. Vi har nøje udvalgt produkter fra vores hylder, så din far kan nyde den bedste kvalitet og smag. Vi har blandt andet en række lækre vingaver du kan glæde din far med, eller nogle af de lækreste skummende øl.

Hvilken far elsker ikke vin eller øl? Men skulle han være til den lidt mere søde side, har vi også et stort udvalg af lækre chokoladeæsker. Du kan også vælge at give ham det hele i en af vores mange gavekurve, som indeholder både vin, chokolade og andre lækre delikatesser lige til at sætte tænderne i. Så gå op jagt efter gaven til verdens stærkeste mand, og forkæl ham på Fars Dag.

Husk, at når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi gaven direkte til din fars dør. Så forkæl din far på Fars Dag med en af vores mange lækre gavemuligheder. 

Vælg leveringstidspunkt


Kl.
{{selectedSlot.text}} {{selectedSlot.amount}} kr. Gratis


{{error.message}}

Modtag en besked, når vi leverer hos dig

Vi leverer desværre ikke til postnummeret {{postalCode}} på nuværende tidspunkt.
Indtast din e-mail herunder, så vil vi kontakte dig, hvis vi starter levering
i dit postnummer.

Tak for din interesse

Vi kontakter dig, hvis vi starter levering indenfor dit postnummer.

Fejl
{{error.message}}

Oplys venligst dit postnummer for at se mulige leveringstidspunkter.

Formiddag
Eftermiddag
Aften

Spar penge på levering

 

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step2ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep2.formatNormal}}

Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step2Discount.formatShort }} på levering

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep3.formatNormal}}

Få gratis levering
Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step3Discount.value | toAmountPlain }} på levering

Fri levering

Du får fri levering, hvis du køber for over {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.format}}

 

Click & Collect


Vælg leveringstidspunkt

Levering:{{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

1.Indtast kode

Ugyldig kode
{{error.message}}

Bemærk!

Ansvaret for varerne overgår til køber ved levering til afhentningsstedet.
{{drop.name}}
{{drop.streetName}} {{drop.streetNumber}}
{{drop.postalCode}} {{drop.city}}

2. Vælg dato

Uge {{weekDayName}}
{{week.text}} {{day.text}} {{day.text}}

3.Vælg tidspunkt

Erstatningsvarer

Hvad menes med en erstatningsvare? Ud fra hvilke kriterier får jeg en eventuel erstatningsvare? Hvad sker der, hvis en vare er udsolgt? 
 

Erstatningsvarer

Coopkasse _erstatningsvarer _newI situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder vi dig en erstatning for den bestilte vare. Dog kun hvis du har accepteret dette ved din bestilling på Coop.dk MAD. Du vælger nemlig selv ved bestillingen, om du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

Erstatningskriterier

Har du sagt ja til erstatningsvarer, vil du modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte. Kan vi ikke finde en passende erstatning, bliver du naturligvis ikke opkrævet for den pågældende vare, og beløbet udgår af din samlede faktura.

Udsolgte varer

Lige som i Coops butikker, kan du desværre opleve, at visse varer er udsolgte på Coop.dk MAD. Så snart varen ikke er at finde på vores lager, vil den stå som udsolgt på Coop.dk. MAD

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig friske varer. Derfor tilbyder vi dig friskhedsgaranti på en lang række varer. For at overholde denne garanti kan der ved visse bestillinger opstå den situation, at en vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol - og at vi dermed desværre ikke kan levere den, selvom du har kunnet bestille den på Coop.dk MAD i første omgang.

Desuden kan der også opstå den beklagelige situation, at vores leverandører ikke kan levere en eller flere friske varer, på den dag, hvor du skal have leveret dine varer.

Hvis en bestilt vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol, eller vores leverandører ikke kan levere friske varer, på dagen hvor din levering sker, tilbyder vi dig en "erstatningsvare".