Temaer - lad Coop.dk MAD inspirere dig

I menuen til venstre finder du en række spændende temaer efter årstider, højtider og bestemte madvarer - til inspiration i den daglige madlavning, til festen og de særlige lejligheder. Velbekomme!

Hver sæson, årstid og højtid byder på forskellige råvarer og madoplevelser. Coop.dk MAD har gjort det nemt for dig at finde inspiration inden for en lang række emner, så du kan få det bedste ud af alle årets 12 måneder. Du bliver både klogere på en massevis af madvarer og højtider, samtidig med, at du finder inspiration og opskrifter til glæde for dig og din madlavning.

Kreativitet i køkkenet til årets højtider

Hvad enten kalenderen siger Halloween, Mors Dag, jul eller Valentinsdag finder du inspiration til alle årets glædelige højtider her på Coop.dk MAD. Temaerne byder på alt fra gode idéer og nyttig info til hyggelige aktiviteter og opskrifter, der alt sammen bidrager til, at du får det bedste ud af højtiderne. Hos Coop.dk MAD vil vi nemlig gerne hjælpe dig godt videre med familiehyggen og med de gode smagsoplevelser, der følger med årets højtider og helligdage.
Der er også nyttig inspiration at hente i temaerne, der sætter fokus på årstidens råvarer og populære eller nye tendenser inden for madlavning. Står den på simremad, tex mex, brunch eller noget helt tredje, kan du derfor roligt gå på opdagelse i vores temaunivers, hvor vi sætter fokus på god mad, samvær og inspirerende madlavning. Spring fx ud i det Nordiske Køkken eller få en vitaminindsprøjtning med vores gode idéer til, hvordan du får mere frugt og grønt ind i hverdagen.

God mad til de store øjeblikke

På årets mærkedage, står Coop.dk MAD også klar til at hjælpe, når de store øjeblikke løber af stablen. Dåb, studenterfest og bryllup kræver alt sammen en masse planlægning – og især mad og drikke står i centrum på sådanne store mærkedage. Det kræver derfor en del overvejelse at planlægge, hvad der skal på menuen. Med hjælp fra temasiderne her, kommer du forhåbentligt i mål med planlægningen af de gode smagsoplevelser til de festlige begivenheder. Her kan du med fordel også kigge på temasiderne om vin og specialøl, der er med til at sætte rammerne om den gode stemning og de gode smage.

Coop .dk Kasse Med Varer

Vælg leveringstidspunkt


Kl.
{{selectedSlot.text}} {{selectedSlot.amount}} kr. Gratis


{{error.message}}

Modtag en besked, når vi leverer hos dig

Vi leverer desværre ikke til postnummeret {{postalCode}} på nuværende tidspunkt.
Indtast din e-mail herunder, så vil vi kontakte dig, hvis vi starter levering
i dit postnummer.

Tak for din interesse

Vi kontakter dig, hvis vi starter levering indenfor dit postnummer.

Fejl
{{error.message}}

Oplys venligst dit postnummer for at se mulige leveringstidspunkter.

Formiddag
Eftermiddag
Aften

Spar penge på levering

 

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step2ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep2.formatNormal}}

Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step2Discount.formatShort }} på levering

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep3.formatNormal}}

Få gratis levering
Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step3Discount.value | toAmountPlain }} på levering

Fri levering

Du får fri levering, hvis du køber for over {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.format}}

 

Click & Collect


Vælg leveringstidspunkt

Levering:{{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

1.Indtast kode

Ugyldig kode
{{error.message}}

Bemærk!

Ansvaret for varerne overgår til køber ved levering til afhentningsstedet.
{{drop.name}}
{{drop.streetName}} {{drop.streetNumber}}
{{drop.postalCode}} {{drop.city}}

2. Vælg dato

Uge {{weekDayName}}
{{week.text}} {{day.text}} {{day.text}}

3.Vælg tidspunkt

Erstatningsvarer

Hvad menes med en erstatningsvare? Ud fra hvilke kriterier får jeg en eventuel erstatningsvare? Hvad sker der, hvis en vare er udsolgt? 
 

Erstatningsvarer

Coopkasse _erstatningsvarer _newI situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder vi dig en erstatning for den bestilte vare. Dog kun hvis du har accepteret dette ved din bestilling på Coop.dk MAD. Du vælger nemlig selv ved bestillingen, om du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

Erstatningskriterier

Har du sagt ja til erstatningsvarer, vil du modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte. Kan vi ikke finde en passende erstatning, bliver du naturligvis ikke opkrævet for den pågældende vare, og beløbet udgår af din samlede faktura.

Udsolgte varer

Lige som i Coops butikker, kan du desværre opleve, at visse varer er udsolgte på Coop.dk MAD. Så snart varen ikke er at finde på vores lager, vil den stå som udsolgt på Coop.dk. MAD

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig friske varer. Derfor tilbyder vi dig friskhedsgaranti på en lang række varer. For at overholde denne garanti kan der ved visse bestillinger opstå den situation, at en vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol - og at vi dermed desværre ikke kan levere den, selvom du har kunnet bestille den på Coop.dk MAD i første omgang.

Desuden kan der også opstå den beklagelige situation, at vores leverandører ikke kan levere en eller flere friske varer, på den dag, hvor du skal have leveret dine varer.

Hvis en bestilt vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol, eller vores leverandører ikke kan levere friske varer, på dagen hvor din levering sker, tilbyder vi dig en "erstatningsvare".