Topbannere _menuen

Nytårsmenuen

Nytårsmenuen er for mange ikke en fast tradition, som fx julemaden er det for de fleste på juleaften. Derfor er det også meget forskelligt, hvad vi sætter på nytårsmenuen.

Dog kan der være retter, som går lidt igen. Nytårstorsk, østers, laks, jomfruhummer og en god steg har sikkert været på menuen hos mange nytårsaften.   

Divider _nytaar

Start ud med noget godt

Menuen nytårsaften må gerne være lidt eksklusiv, og med forretten har du mulighed for at sætte stilen lige fra starten. Fisk og skaldyr indgår gerne i nytårsforretten, og det er helt op til dig, hvor nemt eller svært, det skal være.

Du kan fx prøve en frisk Chevice med laks, torsk og avocado. En lidt anderledes forret kunne bestå af panerede tigerrejer serveret med hjemmelavet chili- eller persillemayonnaise:

  • Pil og rens rejerne og vend dem i mel blandet med salt og peber.
  • Dyp herefter rejerne i sammenpisket æg.
  • Vend rejerne i pankorasp, der er en grovere rasp, som som giver et anderledes udtryk.
  • Steg rejerne i en tykbundet gryde med smagsneutral olie, der er varmet op til ca. 180 grader. Pas på du ikke brænder dig!
  • Tag rejerne op af gryden med en hulske og læg dem på en tallerken med køkkenrulle til at suge det overskydende fedt.
  • Lav en hjemmelavet mayonnaise efter opskriften her, og tilsæt chili eller hakket persille efter behag.
  • Server tigerrejerne med den hjemmelavede mayonnaise og pynt tallerkenen med en lækker mangosalsa og et par skiver avocado.

Nytårstorsk eller steg

Til hovedret har der traditionelt set været torsk på menuen, men selvom torsken ikke længere er en fast del af nytårsmenuen, findes den stadig i mange hjem.

Traditionen med at spise torsk nytårsaften menes at stamme helt tilbage fra før reformationen i 1500-tallet. I dag er traditionen nok mest udbredt blandt den ældre generation.
Hvis du ikke har mod på nytårstorsk til hovedret, men alligevel gerne vil bevare lidt af traditionen, kan du prøve at lave en udgave af den til forret. Prøv fx en opskrift på torsk med rødbeder og bacon.

Til hovedretten kan du også kaste dig over et udsøgt stykke kød, som du ikke lige sætter tænderne i til daglig. Det kan være saftige krondyrsteaks med kantareller, selleripuré og glaseret rødbede eller en lækker lammekrone, der ser fantastisk festligt ud på tallerkenen.

Divider _nytaar

Nytårsdesserten

Når det gælder nytårsdesserten, kan du for alvor slippe dine kreative evner fri, men mindre kan også gøre det. En nem og lækker cheesecake serveret i glas ser flot og festlig ud, og er altid en sikker vinder.

Du kan også servere små blommegaletter med karamel med en god is til. I stedet for at lave én stor kage, virker de små serveringer mere eksklusive og festlige.

En fransk klassiker til festlige lejligheder finder du også med denne opskrift på crepes suzette. Så har du mulighed for at imponere gæsterne med flambering i køkkenet.
Server gerne en god is til dine flamberede pandekager – måske endda en god hjemmelavet vaniljeis.

Divider _nytaar

Hos Coop.dk MAD finder du en masse inspiration blandt vores varer, så du kan sammensætte den helt rette nytårsmenu. I vores sortiment finder du nemlig alt til en lækker forret, hovedret og dessert. Så er du til fisk, kød eller noget helt tredje, så kan du med sikkerhed finde lige det, du søger. De seneste år er sushi for eksempel også blevet en populær spise nytårsaften. Derfor kan du hos os finde alt, hvad du skal bruge af frisk fisk, fyld og tilbehør til at lave dit eget bud på denne lækre og populære menu.

Alle vores råvarer er friske og nøje udvalgt, så vi sikrer dig den bedste kvalitet og smag. Husk også, at når du bestiller online på Coop.dk MAD, leverer vi varerne direkte til hoveddøren. Så slipper du for at få lange arme af alle dine indkøb til den festlige aften, og får i stedet mere tid til at pynte op og gøre det hele klar.

Rigtig godt nytår! 

Vælg leveringstidspunkt

Vælg første leveringstid

Efterfølgende måltidskasser leveres samme ugedag og tid


Kl.
{{selectedSlot.text}} {{selectedSlot.amountText}} kr. * {{selectedSlot.step2DiscountedAmountText}} kr.


{{error.message}}

Modtag en besked, når vi leverer hos dig

Vi leverer desværre ikke til postnummeret {{postalCode}} på nuværende tidspunkt.
Indtast din e-mail herunder, så vil vi kontakte dig, hvis vi starter levering
i dit postnummer.

Tak for din interesse

Vi kontakter dig, hvis vi starter levering indenfor dit postnummer.

Fejl
{{error.message}}

Oplys venligst dit postnummer for at se mulige leveringstidspunkter.

Formiddag
Eftermiddag
Aften

Spar penge på levering

 

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step2ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep2.formatNormal}}

Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step2Discount.formatShort }} på levering

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep3.formatNormal}}

Få gratis levering
Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step3Discount.value | toAmountPlain }} på levering

Fri levering

Du får fri levering, hvis du køber for over {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.format}}

 

Click & Collect


Vælg leveringstidspunkt

Levering:{{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

1.Indtast kode

Ugyldig kode
{{error.message}}

Bemærk!

Ansvaret for varerne overgår til køber ved levering til afhentningsstedet.
{{drop.name}}
{{drop.streetName}} {{drop.streetNumber}}
{{drop.postalCode}} {{drop.city}}

2. Vælg dato

Uge {{weekDayName}}
{{week.text}} {{day.text}} {{day.text}}

3.Vælg tidspunkt

Erstatningsvarer

Hvad menes med en erstatningsvare? Ud fra hvilke kriterier får jeg en eventuel erstatningsvare? Hvad sker der, hvis en vare er udsolgt? 
 

Erstatningsvarer

dagligvarer onlineI situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder vi dig en erstatning for den bestilte vare. Dog kun hvis du har accepteret dette ved din bestilling på Coop.dk MAD. Du vælger nemlig selv ved bestillingen, om du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

Erstatningskriterier

Har du sagt ja til erstatningsvarer, vil du modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte. Kan vi ikke finde en passende erstatning, bliver du naturligvis ikke opkrævet for den pågældende vare, og beløbet udgår af din samlede faktura.

Udsolgte varer

Lige som i Coops butikker, kan du desværre opleve, at visse varer er udsolgte på Coop.dk MAD. Så snart varen ikke er at finde på vores lager, vil den stå som udsolgt på Coop.dk. MAD

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig friske varer. Derfor tilbyder vi dig friskhedsgaranti på en lang række varer. For at overholde denne garanti kan der ved visse bestillinger opstå den situation, at en vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol - og at vi dermed desværre ikke kan levere den, selvom du har kunnet bestille den på Coop.dk MAD i første omgang.

Desuden kan der også opstå den beklagelige situation, at vores leverandører ikke kan levere en eller flere friske varer, på den dag, hvor du skal have leveret dine varer.

Hvis en bestilt vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol, eller vores leverandører ikke kan levere friske varer, på dagen hvor din levering sker, tilbyder vi dig en "erstatningsvare".

Nu hvor du har fyldt lidt i kurven

Vi vil opfordre dig til at vælge leveringstidspunkt, så vi kan vise dig hvilke varemængder der er tilgængelige.
Vælg leveringstidspunkt
Nej tak, jeg vælger senere

Du kan desværre ikke få leveret på det tidspunkt du tidligere har valgt

I mens du har været væk, er det det ønskede leveringstidspunkt desværre ikke længere tilgængeligt.Vælg venligst et andet leveringstidspunkt.
Jeg vælger et leveringstidspunkt senere
Ja tak - lad mig vælge et andet leveringstidspunkt

Vil du beholde reservationen?

Skal vi stadig reservere mængderne i din kurv og din leveringstid?
Den står til at udløbe om {{remindercountdown}} sekunder.

Dine varer vil stadig kunne ses i din kurv uanset dit valg.
Ja tak - oprethold min reservation
Annuller reservationen

Disse varer er ikke længere tilgængelige

Det er desværre ikke alle produkterne fra din tidligere ordre, som stadig er tilgængelig i vores butik. Det beklager vi. Nedenfor kan du se hvilke varer, der ikke længere er tilgængelige.

Kundeservice

{{lineItem.displayName}} {{lineItem.brand}} {{lineItem.displayName}} *