Se hele udvalget

Morgenbordet

Start dine weekender med et lækkert og velsmagende morgenbord sammen med familien eller vennerne. Det er her, der er tid til at geare ned og forkæle dig selv og dem, du holder af.

På Coop.dk MAD finder du alt til morgenbordet. Du finder alt fra friskbagt brød, juice og kaffe til oste, pålæg og marmelader. Kort sagt har vi det hele til dit morgenbord.

Idéer til morgenbordet

Et morgenbord kan bestå af mange forskellige retter og drikkevarer afhængigt af, hvad man er til. Nogle kan lide at holde det simpelt med få lækre retter. Et simpelt morgenbord kan eksempelvis bestå af yoghurt med sprød topping og friske bær, et stykke lunt brød med ost eller et blødkogt æg og et glas juice. Andre kan lide at anrette et overdådigt bord med en masse forskellige retter. Uanset hvad du er til, er der god inspiration at hente her på siden.

Du finder blandt andet inspiration til, hvordan du kan pifte yoghurten og havregrøden op. Du finder også inspiration til lune boller og sprøde vafler. Blandt vores opskrifter finder du også opskrifter på friske smoothies og juices, som kan nydes sammen med din brunch. 

Husk, at når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi alle dine varer direkte til døren.