Se hele udvalget

Destilleriet

Hos Destilleriet får du det bedste udvalg af spiritus. Har du planer om at invitere veninderne på cocktails, eller skal drengene forbi og smage på nogle stærke sager? Så kan Destilleriet hjælpe dig. Den spiritus, du finder i vores udvalg, er håndplukket og af bedste kvalitet.

At starte en middag med lækre drinks er altid en god idé. Lækre drinks kræver gode ingredienser. Det kan være alt fra friske frugter og krydderurter, til en rigtig god flaske rom, whisky, tequila, gin eller vodka. Hvad end du leder efter, så er du garanteret klassens bedste udvalg hos Destilleriet.

Brug spiritus i andet end drinks

Spiritus er ikke kun godt at bruge i cocktails, men er faktisk rigtig godt også at bruge i desserter. Den skarpe smag af alkohol går rigtig fint sammen med søde desserter. Hos Destilleriet finder du den helt rigtige flaske rom til din fromage eller romkugler. Du finder også cognac til ovnbagte pærer med flødeskum.

Likører er også rigtig lækkert, at bruge til desserter eller som et lille shot. Servér eksempelvis den lækre, cremede Bailey, som er en sød irsk whisky likør lavet på fløde. Eller lav den populære Galliano hot shot med kaffe, flødeskum og Galliano vaniljelikør.

Hvad end du vælger at lave, om det er drinks før eller efter maden, eller likører i og til desserter, så finder du det hos Destilleriet.