Glutenfri _326x 326 Laktosefri _326x 326 Okologi _326x 326 Noglehulsmaerket _326x 326 Snacking 326x 326 Veganer _326x 326 Vegetar _326x 326 Gaaopivaegt _326x 326 Traening _326x 326 Suppekur _326x 326

Få et godt liv med Coop.dk MAD - hvad er din livsstil?

Vi vil hjælpe dig til at få en sundere hverdag, og derfor har vi samlet syv specialbutikker på siden her, som gør det nemmere for dig at vælge det sunde alternativ. Vi har med andre ord gjort det let for dig at vælge varerne i overskuelige specialbutikker, der passer til netop din livsstil.

I en travl hverdag kan det være svært at få spist de 300 g grøntsager om dagen, som Sundhedsstyrelsen anbefaler - og samtidig få motioneret 30 minutter om dagen. Køb dine grøntsager og masser af sunde dagligvarer online og få dem leveret lige til døren af Coop.dk MAD. Så får du endnu mere tid til at leve sundt.

Vi hjælper dig med træningen

Træner du ofte, er det vigtigt at være opmærksom på, at kroppen skal have flere proteiner end kroppen normalt får gennem regelmæssige måltider over dagen. Derfor kan du nemt og bekvemt supplere mellemmåltiderne med fx proteinbarer, drikkeyoghurt eller skyr. Så er du sikker på at indtage nok proteiner til at holde dig kørende og se dine resultater blive synlige.

Er du lige startet med at træne, eller bare mangler lidt ekstra til at holde dig i gang, så prøv også at supplere med proteinbarer og proteinpulver, for at give din krop lidt ekstra at arbejde med, når du knokler.

Se vores store udvalg af produkter til din træning her.

mere groent

Gå op i vægt

Danskerne spiser i gennemsnit 100 g grøntsager mindre end Sundhedsstyrelsen anbefaler.
Det vil Coop.dk MAD gerne være med til at lave om på. Derfor har vi samlet vores udvalg af grøntsager i én butik, så du bare skal vælge det, du bedst kan lide.

Klik her og se grøntsagerne.

 

Vil du spise mere økologisk?

Økologi betyder omtanke for dyrene, miljøet og naturen. Coop.dk MAD har et stort udvalg af økologiske varer, så du kan undgå sprøjtemidler, pesticider og nyde den rene smag.

Og vi er i øvrigt kåret som Danmarks billigste online supermarked på økologi.

Besøg specialbutikken Økologi her.

Lad Nøglehullet guide dig

Gå efter de nøglehulsmærkede varer, når du vil gøre hverdagen lidt sundere. Disse varer overholder kravene for indholdet af sukker, salt, fedt og fibre. Derfor er detaltid  godt at kigge efter Nøglehullet, når du handler, hvis du vil leve sundt.

Find nemt alle vores nøglehulsmærkede varer her.

Kom udenom laktosen

Vi har gjort det nemmere for dig at undgå laktose i din hverdag ved at samle alle vores laktosefri produkter i én butik.

Her kan du vælge blandt et stort udvalg af mejeriprodukter, babymad, færdigretter og meget mere uden laktose, som samtidig smager godt.

Vil du undgå kødet?

Hvad enten du er vegetar eller bare gerne vil have en kødfri dag om ugen, kan du finde et stort udvalg af varer uden kød, æg og mælkeprodukter i vores specialbutik Vegetar. Det gør det nemmere for dig at spise varieret og smagfuldt, og samtidig få dækket dine behov.

Den Sejeste Suppekur

På Coop.dk MAD samarbejder vi med Den sejeste suppekur, så du let kan komme med på suppetrenden. Supperne er af højeste kvalitet og fremstilles af Halkær Ådal, der bl.a. også har fremstillet andre færdigretter, der er vindere af Børsens Smagspris.

Supperne indeholder næringsrige grøntsager og smagfulde urter. Der tilættes kun lidt sunde fedtstoffer og ind imellem vegetariske proteinkilder. Alle supper er veganske, uden e-numre, sukker, gluten og laktose.

Se udvalget af supper og lækre toppings i specialbutikken her.

Mobil _divider _coopbil _1520x 80
Få mere tid til hverdagen sammen med Coop.dk MAD...

Vælg leveringstidspunkt


Kl.
{{selectedSlot.text}} {{selectedSlot.amount}} kr. Gratis


{{error.message}}

Modtag en besked, når vi leverer hos dig

Vi leverer desværre ikke til postnummeret {{postalCode}} på nuværende tidspunkt.
Indtast din e-mail herunder, så vil vi kontakte dig, hvis vi starter levering
i dit postnummer.

Tak for din interesse

Vi kontakter dig, hvis vi starter levering indenfor dit postnummer.

Fejl
{{error.message}}

Oplys venligst dit postnummer for at se mulige leveringstidspunkter.

Formiddag
Eftermiddag
Aften

Spar penge på levering

 

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step2ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep2.formatNormal}}

Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step2Discount.formatShort }} på levering

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep3.formatNormal}}

Få gratis levering
Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step3Discount.value | toAmountPlain }} på levering

Fri levering

Du får fri levering, hvis du køber for over {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.format}}

 

Click & Collect


Vælg leveringstidspunkt

Levering:{{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

1.Indtast kode

Ugyldig kode
{{error.message}}

Bemærk!

Ansvaret for varerne overgår til køber ved levering til afhentningsstedet.
{{drop.name}}
{{drop.streetName}} {{drop.streetNumber}}
{{drop.postalCode}} {{drop.city}}

2. Vælg dato

Uge {{weekDayName}}
{{week.text}} {{day.text}} {{day.text}}

3.Vælg tidspunkt

Erstatningsvarer

Hvad menes med en erstatningsvare? Ud fra hvilke kriterier får jeg en eventuel erstatningsvare? Hvad sker der, hvis en vare er udsolgt? 
 

Erstatningsvarer

dagligvarer onlineI situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder vi dig en erstatning for den bestilte vare. Dog kun hvis du har accepteret dette ved din bestilling på Coop.dk MAD. Du vælger nemlig selv ved bestillingen, om du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

Erstatningskriterier

Har du sagt ja til erstatningsvarer, vil du modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte. Kan vi ikke finde en passende erstatning, bliver du naturligvis ikke opkrævet for den pågældende vare, og beløbet udgår af din samlede faktura.

Udsolgte varer

Lige som i Coops butikker, kan du desværre opleve, at visse varer er udsolgte på Coop.dk MAD. Så snart varen ikke er at finde på vores lager, vil den stå som udsolgt på Coop.dk. MAD

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig friske varer. Derfor tilbyder vi dig friskhedsgaranti på en lang række varer. For at overholde denne garanti kan der ved visse bestillinger opstå den situation, at en vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol - og at vi dermed desværre ikke kan levere den, selvom du har kunnet bestille den på Coop.dk MAD i første omgang.

Desuden kan der også opstå den beklagelige situation, at vores leverandører ikke kan levere en eller flere friske varer, på den dag, hvor du skal have leveret dine varer.

Hvis en bestilt vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol, eller vores leverandører ikke kan levere friske varer, på dagen hvor din levering sker, tilbyder vi dig en "erstatningsvare".