Se hele udvalget

Lækre madpakker og idéer til madpakken

En madpakke skal både være mættende, indbydende og velsmagende, men nogle gange kan det være svært at finde på nye madpakkeideer, som falder i god jord hos hele familien. Derfor har Coop.dk MAD samlet alle de gode ting, der kan bruges til at lave en spændende madpakke. Så slipper du for tørre rugbrødsmadder og trættende madpakkekriser.

Madpakker til alle

Når det kommer til madpakken, har vi alle sammen forskellige præferencer. Nogle elsker leverpostejmadder og andre foretrækker spegepølse, mens familiens yngste i stedet sætter pris på frugtpålæg. På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af både brød, pålæg, drikkevarer og økologi til hele familiens madpakker. Det skal nemlig ikke være svært at lave en lækker madpakke, der tiltaler både øjne og smagsløg.

Kom også nemt i gang med de sundere madpakker med udvalget af frugt og grønt, der er med til at gøre madpakken farverig, varieret og sjovere at spise. Børnene elsker at gumle på små snackagurker, gulerødder eller flerfarvede cherrytomater mellem rugbrødsmadderne. Du kan også peppe madpakken op med bær og frugter skåret i både eller skiver. De mundrette bidder glider nemmere ned og er hyggelige at spise. Hvis æbler, pærer og bananer bliver for ensformige, kan du også introducere madpakken for vindruer eller ananas. Specialbutikken tilbyder også granatæblekerner og kokosnød skåret i tern til de nemme og sundere madpakker. Med lidt opfindsomhed og den rette madpakkeinspiration her fra specialbutikken, kan du let gøre madkassen endnu mere grøn og spændende.

Den lille sult og det gode brød

Prøv dig også frem med forskellige madpakkeideer, indtil du finder din egen og familiens favoritter. Ofte er madpakkerne ikke ret forskellige fra dag til dag, men du kan sagtens prøve at springe ud i nye variationer. Lav eksempelvis en lækker salat til madpakken eller kast dig ud i en sandwich, som både er mættende og fyldt med gode grøntsager. Ud over et stort udvalg af rugbrød finder du nemlig også sandwichrugbrød eller friskbagte madbrødsboller, som vil fryde de fleste madpakker.

Måske har du også lyst til at forkæle dig selv eller familien med en lækker snack eller noget, der stiller den lille sult mellem måltiderne. Müslibarer eller frugtstænger klarer nemt den lille sult, og fungerer som en god overraskelse i madpakken. Vil du for alvor score madpakkepoint hos familien kan du også bage selv med nemme og lækre brødblandinger. Du finder også dejen til pølsehornene eller pizzasneglene, der skaber madpakkeglæde for både børn og voksne. Så er det ingen sag at lave en nem madpakke, der gør frokosten lidt sjovere.

Køb ind online og få mere tid til madpakken