Inspiration - lad Coop.dk MAD inspirere dig

Her får du ny inspiration - se fx vores nye varer og små appetitvækkere i form af temaer, der giver dig nye idéer til madlavningen. Du kan også blive inspireret ved at læse mere om udvalgte leverandører og deres varer. God fornøjelse!

Smagfulde madoplevelser til både hverdag og fest kræver gerne lidt ny inspiration og nye varer. Coop.dk MAD inviterer dig derfor indenfor i vores inspirationsunivers, hvor du finder en masse spændende temaer og udvalgte tilbud, der gør det nemmere for dig at handle ind til de daglige måltider og årets specielle begivenheder.

Vores udvalgte temaer vækker din indre madlavningslyst og giver dig mod på at afprøve både nye og traditionelle retter. Med ny inspiration og viden får du et bedre grundlag for at købe fornuftigt ind og sammensætte lækre måltider. Prøv dig frem med råvarer du kender, men også råvarer du endnu ikke har introduceret til dit køkken.

Gå på opdagelse blandt nye varer og gode tilbud

For at holde dig helt opdateret med, hvad der rører sig i dagligvareuniverset, giver vi dig også et overblik over vores nyeste varer og ekstra nedsatte tilbud. Coop.dk MAD udvider hele tiden produktsortimentet, så du får det bedste af det bedste og kan stifte bekendtskab med nye favoritter. Det giver dig mulighed for at udvide dine dagligvareindkøb med spændende varer og udfordre gamle indkøbs- og madlavningsvaner. De bedste måltider er nemlig varierede og med en fin balance mellem velkendte og nye smage.

Du finder også en oversigt over vores mange leverandører, der leverer kvalitetsvarer til Coop.dk MAD. Her kan du læse om, hvad der kendetegner leverandørerne, så du på et velfunderet grundlag kan vælge varer, der passer til dig og din hverdag.

Gå blot på opdagelse i menuen til venstre og find inspiration til madlavningen her på Coop.dk MAD. Vi leverer dine varer til døren, så du nemt kan eksperimentere i køkkenet uden at bruge kostbar tid i supermarkedet.

Coop .dk Kasse Med Varer

Vælg leveringstidspunkt


Kl.
{{selectedSlot.text}} {{selectedSlot.amount}} kr. Gratis


{{error.message}}

Modtag en besked, når vi leverer hos dig

Vi leverer desværre ikke til postnummeret {{postalCode}} på nuværende tidspunkt.
Indtast din e-mail herunder, så vil vi kontakte dig, hvis vi starter levering
i dit postnummer.

Tak for din interesse

Vi kontakter dig, hvis vi starter levering indenfor dit postnummer.

Fejl
{{error.message}}

Oplys venligst dit postnummer for at se mulige leveringstidspunkter.

Formiddag
Eftermiddag
Aften

Spar penge på levering

 

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step2ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep2.formatNormal}}

Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step2Discount.formatShort }} på levering

Køb for {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.formatShort}}
Yderligere {{ basket.deliveryDiscount.remainingToActivateStep3.formatNormal}}

Få gratis levering
Og spar {{ basket.deliveryDiscount.step3Discount.value | toAmountPlain }} på levering

Fri levering

Du får fri levering, hvis du køber for over {{basket.deliveryDiscount.step3ActivationAmount.format}}

 

Click & Collect


Vælg leveringstidspunkt

Levering:{{ selectedDeliveryDay.text }} {{ selectedSlot.text }}

1.Indtast kode

Ugyldig kode
{{error.message}}

Bemærk!

Ansvaret for varerne overgår til køber ved levering til afhentningsstedet.
{{drop.name}}
{{drop.streetName}} {{drop.streetNumber}}
{{drop.postalCode}} {{drop.city}}

2. Vælg dato

Uge {{weekDayName}}
{{week.text}} {{day.text}} {{day.text}}

3.Vælg tidspunkt

Erstatningsvarer

Hvad menes med en erstatningsvare? Ud fra hvilke kriterier får jeg en eventuel erstatningsvare? Hvad sker der, hvis en vare er udsolgt? 
 

Erstatningsvarer

Coopkasse _erstatningsvarer _newI situationer, hvor en bestilt vare ikke kan leveres, tilbyder vi dig en erstatning for den bestilte vare. Dog kun hvis du har accepteret dette ved din bestilling på Coop.dk MAD. Du vælger nemlig selv ved bestillingen, om du ønsker at benytte dig af denne mulighed.

Erstatningskriterier

Har du sagt ja til erstatningsvarer, vil du modtage en tilsvarende eller bedre vare til samme pris som den bestilte. Kan vi ikke finde en passende erstatning, bliver du naturligvis ikke opkrævet for den pågældende vare, og beløbet udgår af din samlede faktura.

Udsolgte varer

Lige som i Coops butikker, kan du desværre opleve, at visse varer er udsolgte på Coop.dk MAD. Så snart varen ikke er at finde på vores lager, vil den stå som udsolgt på Coop.dk. MAD

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dig friske varer. Derfor tilbyder vi dig friskhedsgaranti på en lang række varer. For at overholde denne garanti kan der ved visse bestillinger opstå den situation, at en vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol - og at vi dermed desværre ikke kan levere den, selvom du har kunnet bestille den på Coop.dk MAD i første omgang.

Desuden kan der også opstå den beklagelige situation, at vores leverandører ikke kan levere en eller flere friske varer, på den dag, hvor du skal have leveret dine varer.

Hvis en bestilt vare bliver kasseret i vores kvalitetskontrol, eller vores leverandører ikke kan levere friske varer, på dagen hvor din levering sker, tilbyder vi dig en "erstatningsvare".