Konkurrencen udbydes af:
Coop Danmark A/S, Roskildevej 65, 2620 Albertslund (herefter ”Coop”)
Tlf.nr. 42862004
CVR-nr. 26259495

Konkurrenceperiode: Konkurrencen løber fra den 21/2 til og med den 28/2 2022.

Sådan deltager du:
- Tryk på knappen "Deltag" ovenfor, besvar spørgsmålet og udfyld dine kontaktoplysninger.
- Du kan sagtens deltage i konkurrencen, selvom du modtager Coop.dk MADs nyhedsmail i forvejen.

Præmier:
- 5 stk. gavekort til Coop.dk MAD. Sendes pr. e-mail til vinderne i form af en kode, som skal indtastes ved køb på Coop.dk MAD.

Udtrækning af vindere:
- Vinderne bliver fundet ved tilfældig lodtrækning blandt alle, der tilmelder sig Coop.dk MADs nyhedsmail i perioden 21/2-28/2 2022. Vinderne bliver udtrukket umiddelbart herefter, og får direkte besked på den oplyste e-mail.
- Vinderne har 7 dage til at svare og oplyse sine kontaktoplysninger. Uden svar, kan retten til præmien bortfalde og/eller Coop.dk MAD kan vælge at udtrække en anden vinder. Deltagerne er ansvarlige for at afgive korrekte og læsbare kontaktoplysninger.
- Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
- Præmien afsendes hurtigst muligt direkte til vinderne pr. e-mail.

Sådan behandler vi dine personoplysninger:
- Coop anvender kun de påkrævede kontaktoplysninger til brug for administration af konkurrencen, herunder udtrækning af vinderen, jf. GDPR art. 6, stk. 1, litra f. Læs mere i Coops privatlivspolitik: https://ansvarlighed.coop.dk/media/1742/coops-privatlivspolitik-20200406.pdf

Øvrige konkurrencebetingelser:
- Coop er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.
- Coop forbeholder sig retten til uden varsel at ændre i konkurrencevilkårene samt at indstille, ændre eller udsætte konkurrencen (inklusive alle præmier), hvis der er nogen anledning til, at konkurrencen ikke kan gennemføres som beskrevet.
- Coop forbeholder sig retten til at ombytte de oprindelige præmier med præmier af en tilsvarende værdi, hvis de oprindelige præmier ikke kan uddeles som følge af omstændigheder udenfor Coops kontrol.
- Coop Danmark afholder de lovpligtige præmieafgifter, som konkurrencen måtte udløse. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Coop sig ethvert ansvar i den forbindelse.
- Såfremt præmien ikke kan overrækkes grundet vinderens forhold, vil kravet på præmien forældes 7 kalenderdage efter notifikation. Herefter kan vinderen ikke længere gøre krav på præmien. Coop vil derefter være berettiget men ikke forpligtet til at tildele præmien til øvrige deltagere.
- Der kan ikke med henvisning til konkurrencens gennemførelse, eventuelt manglende gennemførelse eller andre forhold gøre erstatningskrav gældende mod Coop.
- Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Coop sig retten at ekskludere brugere uden varsel.
- Uoverensstemmelser er underlagt dansk ret.
- Medarbejdere i Coop og deres husstand samt samarbejdspartnere og deres husstand kan ikke deltage i konkurrencer udbudt af Coop.