Opvasketabs – Alt til rengøring og vask

På Coop.dk MAD finder du alt til din husholdning, hvad enten den står på hovedrengøring af hjemmet, vasketøj eller en større opvask efter gårsdagens middag. Vi har et stort udvalg af opvasketabs, rengøringsmidler og vaskepulver, så du kan få et skinnende hjem på ingen tid.

Et renere hjem og renere tøj kræver effektive produkter, der kan klare snavs, pletter og dårlig lugt. I vores sortiment finder du mange forskellige produkter inden for rengøring og rens, så du nemt kan finde det, der passer til dit behov - hvad enten der er tale om genstridigt snavs og kalk eller daglig rengøring og vedligeholdelse.

Se vores store udvalg og find de produkter, som du foretrækker at bruge, når du skal gøre rent i hjemmet.

Opvasketabs og vaskemiddel

På Coop.dk MAD går vi højt op i at tilbyde svanemærkede produkter. I vores udvalg af opvasketabs og rengøringsartikler finder du derfor et større udvalg af svanemærkede rengøringsmidler og vaskepulver til tøjvasken. Det er en god idé at vælge et vaskemiddel uden parfume og farve, hvis du har allergi eller foretrækker produkter, der er skånsomme for både dig selv, din familie og miljøet.

Til køkkenet finder du alt fra opvasketabs til opvaskemaskinen, opvaskemiddel, skuresvampe og opvaskebørster samt andet køkkentilbehør. Vi har også ståluldssvampe og citronsyre til rens og afkalkning af opvaskemaskiner, kaffemaskiner og elkedler eller lignende og mange andre produkter, der giver et skinnende rent køkken.

Til badeværelset har vi både afløbsrens, WC Sticks, WC-rens og kalkfjerner, toiletduft eller WC-tabletter og meget andet, der får ethvert badeværelse til at dufte rent. Trænger badeværelset til den hele store omgang, kan du også finde klorin til rensning og desinficering af både håndvask og toilet.

Til tøjvasken har vi flydende vasketabletter fra Ariel samt vaskepulver og vaskemiddel fra blandt andet Bio Tex og Coop – både til hvid, sort og kulørt vask. Du finder også skyllemiddel fra Dunlet og Bamseline, der efterlader det nyvaskede tøj blødt og duftende.

Hvis du foretrækker skyllemiddel uden parfume, kan du prøve Neutrals udgave, der er særlig god til dig, som er allergisk og overfølsom over for parfume.

Alt til rengøring af hus og hjem

Til den basale hovedrengøring finder du alt fra universalrengøring, gummihandsker, luftfrisker, gulvklude, støvsugerposer og meget andet, der gør rengøringen nemmere og mere velduftende i hele hjemmet. Trænger ruderne til en vinduespudsning, kan du også finde flere varianter af vindues- og ruderens, så du får skinnende rene vinduer.

På Coop.dk MAD kan du nemt købe dine rengøringsprodukter, så du altid kan få glæde af et rent hjem, en ren opvask og nyvasket tøj.