Husholdning – Det praktiske samlet ét sted

På Coop.dk MAD har vi gjort det endnu nemmere for dig at klare dine indkøb og holde styr på hjemmet. Du finder et stort udvalg af husholdningsprodukter, der alle bidrager til et rent og lækkert hjem. Vi sørger for, at produkterne til husholdningen er af høj kvalitet. Så er du sikret et rent og pænt hjem.

Når du handler online på Coop.dk MAD, har du adgang til et stort udvalg af lækre og kvalitetsrige husholdningsprodukter. Og et kæmpe udvalg af miljørigtige produkter fra Änglamark. Vi sørger for at fragte alle de tunge varer direkte hjem til din hoveddør. På den måde sparer du både tid og penge. Så har du ekstra energi til at gøre rent eller pynte op til fest.

Husholdningsprodukterne er ofte de produkttyper, der skal overstås i samlet flok, og derfor har vi gjort det ekstra nemt for dig ved at samle alt på ét sted. Du kan finde alt fra køkkenruller og toiletpapir til el-artikler samt rengøring og rens på Coop.dk MAD. Du kan også finde ting, der sætter lidt ekstra gang i hyggen til hjemmet. Du finder blandt andet et stort udvalg af stearinlys, antiklys, bloklys og fyrfadslys samt diverse brætspil mv. De fås i adskillelige former, varianter og farver, så du kan finde netop de lys, der passer hjemme hos dig.

Find alt til din fest på Coop.dk MAD

Der findes flere ekstraordinære dage, der skal fejres på speciel vis. Det betyder ofte, at der skal pyntes op til fest. På Coop.dk MAD finder du ligeledes et stort udvalg af service og festartikler, der hjælper dig med en hurtig og flot udsmykning af hjemmet.

Vi har et stort udvalg af alt fra engangsservice, kopper, poser, kageflag, balloner og meget mere. Vi har samlet det hele på ét sted, så du ikke skal bruge unødig tid og energi på at lede efter det andre steder.

Lad feststemningen ramme husholdningen derhjemme og pynt op med sjove sugerør, balloner og farverige serpentiner. Vores sortiment af pynt udvider sig naturligvis under begivenheder såsom halloween, jul, påske m.m.

Kan du se det sjove i at slæbe toiletpapir, vaskepulver og anden husholdning til døren? Lad dig inspirere af vores kæmpe sortiment og slip for slæbet.

Coop.dk MAD leverer alt til din husholdning lige til døren.