Tørret frugt – Sundt slik

På Coop.dk MAD elsker vi tørret frugt og grønt. Derfor har vi samlet et stort udvalg af de populære varer af frugt og bær. Det er også et sundt og lækkert valg, når sukkertangen melder sig. Tørret frugt er derfor en populær snack til både børn og voksne. Tørret frugt er fyldt med velsmag og kan bruges i en masse forskellige retter.

Her på Coop.dk MAD har vi et stort udvalg af tørret frugt og grønt. Du har derfor rig mulighed for at lade dig inspirere til at bruge de mange forskellige varianter. Prøv tørret grønt som en sund snack eller som et lille pift til salaten. Tørret frugt er også en skøn topping på din morgenmad eller som et anderledes indslag i dit bagværk.

Velegnet til madlavning

Tørret frugt og grønt er et sundt alternativ til slik, da det indeholder mange gode mineraler og proteiner. Du kan også bruge de tørret frugt som topping til din morgenmad. Du bør derfor gøre tørret frugt til en fast del af din kost og gerne om morgenen, da det giver god energi til kroppen.

På Coop.dk MAD har vi et sprødt udvalg af tørret frugt og grønt i god kvalitet. Du kan finde alle de populære varianter som rosiner, tørrede abrikoser, æbletern og bananer samt diverse tørrede bær. Alle varianterne kan spises direkte fra pakken, når sukkertrangtrænger på, eller bruges direkte i din madlavning.

Som en del af de mange populære varer har vi også tørrede svampe og morkler. Svampe er populære smagsgivere i mange retter, og i en tørret variant er smagen yderligere forstærket. Så gå på opdagelse i vores tørret frugt og grønt-afdeling. Her kan du lade dig inspirere af de mange muligheder, der findes.

Tørret frugt – Styrker knogler og bekæmper træthed

Tørret frugt styrker knoglerne og bekæmper træthed og giver samtidig en masse energi til kroppen. Det er særlig godt for kvinder i overgangsalderen, der begynder at tabe knoglemasse. 

Samtidig er tørret frugt også nemt at fordøje og er tilfredsstillende for maven. Der skal derfor ikke meget til, før du spiser dig mæt i tørret frugt. Det er en god idé at inkludere omkring 100 gram tørret frugt om dagen, som en del af din kost.

Det kan holde dig mæt i længere tid og giver dig samtidig masser af energi, når trætheden rammer. Tørret frugt er derfor en god ting at snacke med imellem måltiderne.

Køb tørret frugt og grønt, når du handler hjemmefra på Coop.dk MAD. Vi leverer dine varer direkte til din hoveddør.