Salattoppings til enhver ret

Salattoppings bruges på mange forskellige retter, og de sætter for mange prikken over i’et i et måltid. Derfor har Coop.dk MAD samlet et lækkert udvalg af de bedste salattoppings, der giver salaten eller pastaretten et ekstra pift. Du kan med fordel også spise flere af vores salattoppings som snack i skolen eller på arbejde, hvis den lille sult melder sig i løbet af dagen.

I vores sortiment findes alt fra sprøde nøddetoppings til tørrede frugttoppings. Så der er masser af forskellige varianter at vælge imellem, hvilket gør det nemt at finde noget, som alle kan lide. Flere af varianterne kommer i økologisk udgave.

Du kan vælge at pifte salaten op med de klassiske pinjekerner, græskarkerner, tranebær eller pistaciekerner. Foruden de klassiske salattoppings finder du også nye spændende toppings som studentermix og salad-mix. Ved at tilføje salattoppings til dine salater opnår du også et større farvespil, og din familie eller dine gæster kommer med garanti til spise maden med øjnene.

Topping til morgenmaden

Salattoppings giver dig masser af muligheder for at pifte flere af dine måltider op. Udover dine salater kan disse salattoppings bruges til din yoghurt, havregrød eller til dine smoothies. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Prøv blandt andet en lækker skyr med frugt til morgenmad og top den med græskarkerner eller andre spændende toppings fra sortimentet. Du kan også tilsætte tørrede bær og rosiner til din mysli, for at give den dit helt eget præg og tilpasse den efter din egen eller børnenes smag.

Ekstra knas til desserten

Det søde køkken er som bekendt glad for nødder, frugter og bær. Så i udvalget af salattoppings kan du også vælge at købe ind med en skøn dessert eller et godt bagværk i tankerne. Bag fx en klassisk rosinbolle, brød med græskarkerner eller prøv kræfter med snoet pestobrød med pinjekerner.

Bløde gulerodsbrud med masser af solsikkekerner er også et sikkert hit hos voksne og børn.

Tørrede tranebær er perfekte som et frisk pift i både brød og kager. Du kan også lavede karamelliserede, knuste pistacienødder og drysse dem over en lækker chokolademousse eller din morgenmad.

Gå på jagt og udforsk dine smagsløg, så du finder lige den salattopping der passer til dit behov. Når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi alle dine varer lige til døren. Nemmere bliver det ikke at købe ind til både hverdagen og weekenderne.