Krydderurter

Krydderurter giver et helt særligt pift til din madlavning, uanset om du forbereder morgenmad, frokost eller aftensmad. Krydderurterne forstærker den gode smag og skaber lækre madoplevelser, som du kan dele med familie og venner. Krydderurter er populære som pynt på ethvert køkkenbord, og her på Coop.dk MAD har vi et stort udvalg af både økologiske og danske.

Krydderurter til enhver ret

På Coop.dk MAD kan du altid finde friske krydderurter, som kan bruges til det hele. Du finder dem både afskårne og til potter. Vi har krydderurter som fx karse, persille og basilikum, der er særligt egnede til at strø direkte på maden. Vi har også smagsgivere som fx timian, rosmarin og mynte, der passer godt til en saftig steg, gryderetter, saucer og salater. Vores udvalg af krydderurter varierer efter årstid. Derfor får du altid et populært udvalg til sæsonens råvarer.

Brug krydderurter til pesto og lækre dressinger

Krydderurter er ikke kun gode som smagsgivere til kød og grønt. De er også uundværlige, når du skal lave pestoer og dressinger. Lav fx en skøn grøn pesto af bredbladet persille eller tilføj purløg og persille til en frisk skyrdressing. Du kan få mere inspiration til madlavningen i vores samling af opskrifter. 

Sådan holder dine krydderurter længere

Når du køber krydderurter beregnet til potter, er der ikke noget bedre end at lade dem stå frit fremme i køkkenvinduet og lade duften fylde rummet. Sørger du for, at krydderurterne står i sollys, og at de jævnligt får vand, så kan deres friske smag ofte holde længere.

Kun fantasien sætter grænser, når du inviterer krydderurterne inden for i dit køkken. Krydderurterne bliver leveret lige til din dør. Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden og shop online direkte på Coop.dk MAD.