Frugt- og grøntkasser

På Coop.dk MAD har vi gjort det nemmere for dig at få samlet alle dine indkøb ét sted. Det gælder også i frugt og grønt-afdelingen. Her kan du nemlig finde vores populære frugtkasser til en fast lav pris. Indholdet varierer fra uge til uge. Du vælger blot, hvilke af de populære kasser, du mest er til. Så får du frisk og moden frugt og grønt til din dør. Du sparer en masse tid, men ikke går på kompromis med kvaliteten af dine råvarer.

På Coop.dk MAD har vi en masse forskellige råvarer fra mange forskellige leverandører. Derfor er der bred alsidighed i vores frugt og grønt-kasser. Du kan vælge kasser ud fra forskellige ønsker, hvad enten du er til økologi, små eller store mængder eller noget, der er helt simpelt at gå til. Du kan med andre ord købe en frugt & grøntkasse til lige netop dit behov.

Derudover er der endnu en væsentlig fordel ved kasserne. Din frugt og grønt-kasse bliver leveret lige til din dør. Så du slipper for at slæbe og bære tungt, når du har handlet. Med Coop.dk MAD bliver det nemt og bekvemt at handle hjemmefra.