Frugt og bær

På Coop.dk MAD har vi et henrivende udvalg af fantastisk frugt og brandgode bær, der med garanti vil passe perfekt som en sund snack, dessert, salat eller noget helt fjerde. Hvad enten du foretrækker de syrlige æbler, de søde jordbær, eller andre eksotiske frugter og bær, kan du finde dem på Coop.dk MAD.

Vi lytter meget til vores kunder, og det betyder at vi altid fører et stort udvalg af de mest populære frugter og bær, og samtidig udvider sortimentet, når der er skift i sæsonerne. Det betyder at du både kan finde et skønt udvalg af frugt og bær til faste, lave priser, og eksotiske frugter når du ønsker lidt ekstra.

De skiftende sæsoner betyder også, at vores eksotiske afdeling bugner af forskellige frugter og bær.
Du kan blandt andet opleve et lækkert og saftigt ananaskirsebær eller få en spændende smagsoplevelse fra en sød sharonfrugt. Fælles for vores mange forskellige frugter og bær er den høje kvalitet og lækre smag.

Friske frugter og bær – Hele året rundt

Selvom frugt og bær ofte smager af sommer og sol, så kan de bruges året rundt og på mange forskellige måder. Enten kan de stå alene og fungere som en lækker og velsmagende snack, eller også kan de indgå i en ret på middagsbordet - hvad enten det er til forretten, hovedretten eller desserten.

Vores fantastiske frugt- og bærafdeling byder på et lækkert udvalg og massevis af inspiration til retter og anretninger. Du kan spise frugt og bær rå, blende dem i en smoothie eller juice, bruge dem i en lækker salat eller til bagværk, desserter og isdesserter.
Derudover kan du også prøve tørret frugt og grønt, der giver en lækker og velsmagende oplevelse på middagsbordet.

Friske frugter og bær er især populære til brunchbordet, hvor kombinationen af de syrlige og søde smagsoplevelser spiller perfekt sammen med det lune brød, det lækre røræg eller salte bacon.
Du kan opleve vores lækre udvalg af frugter og bær og forkæle dig selv eller dine gæster.

På Coop.dk MAD har vi gjort dine indkøbsture endnu nemmere og samlet dine dagligvarer ét sted. Det betyder, at du kan handle hjemmefra og dermed spare en masse tid i hverdagen, samtidig med at du får dine varer leveret direkte til døren. Du kan f.eks. købe lækre mejeriprodukter til dine bær-rige desserter eller henrivende salater med bær og frugter til middagsbordet.

Vi sørger altid for at pakke og sende dine varer, så de når sikkert frem og beholder samme, ideelle temperatur. Det sikrer både en fantastisk kvalitet og en lækker smag.