Færdigskårne salater - En sundere livsstil

Er du på jagt efter en nem løsning til en sundere livsstil? Så se her, hvordan vi på Coop.dk MAD har sparet dig for selv at stå og snitte og hakke. Vi tilbyder dig friske færdigskårne salater og frugter. De er gode til dig på farten, som skal have en hurtig middagssnack, og til dig som skal have stort familiebesøg til aftensmaden.

Vi har gjort det nemmere for dig, hvad enten det skal være måltidssalater, skåret frugt, snittet grønt eller salater. Du slipper for al besværet, og du får det færdige resultat leveret lige til døren.

 

Færdigskåret salat til enhver anledning

Vi har et stort udvalg af mange populære varer. Vi gør det både nemt og til at betale, når du skal spare tid i hverdagen. I vores sortiment af færdigskåret salat finder du de mest populære varianter af udskåren frugt og grønt, som du nemt og hurtigt kan anvende i din egen personlige salat eller spise direkte fra pakken.

I vores sortiment finder du salater, såsom babyspinat, økologisk rucola, revne rødbeder og mange andre slags færdigsnittet grønt, som allerede er skyllet og skåret, og klar til at komme direkte i skålen. Du kan derfor nemt og hurtigt sammensætte netop din yndlingssalat. Mangler du inspiration til dine salater, kan du også gå på jagt i vores intelligente opskrifter, hvor du finder et væld af lækre opskrifter på salater.

Du finder også altid salater, der gælder for et helt måltid. Få den populære couscous-salat, vores salat med kylling og pesto, proteinsalat med oksekød og chilihummus, samt en masse andre velsmagende salater. Vores færdigskårne salater er perfekte til dig, som har brug for et sundt og mættende måltid, når du er på farten. Du er sikret en nem og lækker løsning. Pakkerne er lige til at tage med dig. Dressing og topping er pakket ind hver for sig, så din salat holder sig frisk, lige til det er spisetid.

Handler du online på Coop.dk mad, får du alle dine dagligvarer leveret direkte til døren. Du er garanteret friske kvalitetsvarer, som er nøje udvalgt.