Frugt og grønt – velsmagende vitaminer

På Coop.dk MAD ønsker vi at sætte fokus på frugt og grønt, som en vigtig del af dagens måltider, ligesom vi anbefaler 600 g frugt og grønt om dagen. Vi har derfor samlet et stort og lækkert udvalg af frisk frugt og grønt, og du kan med garanti finde noget, der passer til dig.

Vi sørger hele tiden for at holde vores udvalg opdateret og tjekker kvaliteten ift. friskhed og kvalitet flere gange i døgnet. Vi er også opdateret efter sæsonens frugt og grønt, så du kan finde netop dét, der er modent på det pågældende tidspunkt. Vi samarbejder med en masse dygtige og kvalitetsbevidste producenter, der hver dag leverer friskt og lækkert frugt og grønt. Du kan derfor finde både sprøde salater, farverige frugter og bær året rundt.

Det store udvalg af frugt og grønt på Coop.dk MAD gør det nemt, lækkert og indbydende at spise frisk frugt og grønt hver dag. Find inspiration til forskellige retter med grøntsager samt bagværk med frugter og bær under vores intelligente opskrifter.

I vores sortiment finder du både de populære og velkendte frugter og grøntsager, samt frugt og grønt fra mere eksotiske egne. Vores udvalg af frugt og grønt betyder, at vi også har et stort udvalg til dig, der vælger dine varer med omhu. Vi fører eksempelvis en del af vores frugt og grønt med Ø-mærket og EU-økologimærket. Endvidere er der mange af vores frugter og grøntsager, der er nøglehulsmærket.

 

Friskt frugt og grønt til døren

Når du handler online på Coop.dk mad, leverer vi din frugt og grønt til døren sammen med alle de andre dagligvarer. Det betyder, at du kan handle i ro og mag hjemme foran computeren, samt at du slipper for at slæbe alle de tunge varer hjem. Vi garanterer 100 % frisk frugt og grønt, så du ikke skal bekymre dig om kvaliteten af de varer, du modtager.

På Coop.dk MAD er vi altid på udkig efter nye og spændende råvarer, som vi kan tilbyde dig. Derfor er vores frugt og grønt-indkøbere altid på udkig efter nye smagsoplevelser, der kan berige din hverdag – hver eneste dag. Der kommer hele tiden nye varer til, og vores store udvalg af populære varer skifter naturligvis efter årstiderne. Det betyder, at du får et fantastisk udvalg af klassiske og spændende rodfrugter både om efteråret og om vinteren. Når solen titter frem finder du naturligvis også nye kartofler, grønne ærter og jordbær på Coop.dk MAD. Vi har ligeledes et stort udvalg af tørret frugt og grønt, der både kan bruges som snacks eller indgå i middagsmaden og salater.

Bestil på Coop.dk MAD, og få leveret frugt og grønt direkte til døren.