Middagsretter – Nem middagsmad i hverdagen

På travle hverdage kan det være svært at få middagsmaden til at hænge sammen med den tid, der skal være til både madlavning og familien. For at gøre det så nemt for dig som muligt, har vi samlet et bredt udvalg af en masse forskellige frosne middagsretter på Coop.dk MAD. Det gør det nemt for dig at få middagsmaden på bordet på travle dage, hvor tiden og overskuddet kan være knapt.

Gå på opdagelse blandt vores mange forskellige middagsretter, der sikrer dig en nem og hurtig middag i hverdagen.

Nemme middagsretter til hverdagen

På Coop.dk MAD finder du et hav af forskellige middagsretter, der kan sætte smag på hver eneste bid i hverdagen. Er du til bagværk, kan du finde forskellige varianter af både frosne pizzaer, tærter, indbagt kyllingebryst, forårsruller og mange andre bagte retter.

Ønsker du mere klassiske retter på middagsbordet, kan du finde alt fra bøf bearnaise, millionbøf med kartoffelmos og boller i karry til en klassisk lasagne med oksekød og grøntsager i.

Vi har også et stort udvalg af forskellige supper, som kan spises til forret eller som hovedret serveret med brød og boller til. Du finder alt lige fra hønsekødssuppe og aspargessuppe til tomatsuppe og oksekødssuppe.

Er du til mere eksotiske retter, kan du også prøve vores retter med nudler, grøntsager og kylling, chicken tandoori med krydret ris og grøntsager eller kylling med sød chili og nudler. Vi har noget for ethvert køkken, hvad enten du er til stærk, sød eller mild smag i middagsmaden.

Veganske og økologiske middagsretter

Ønsker du at indføre nogle kødfrie dage i hverdagen, kan du her på Coop.dk MAD finde en masse gode bud på middagsretter uden kød i. Vi har blandt andet økologiske udgaver af falafel, der kan spises med lækkert madbrød til, quorn fileter eller fars, black bean burger, vegansk fars, veganske nuggets og veganske burgere.

Mangler du lækkert tilbehør til den veganske mad, kan du pifte middagen op med vores lækre kartoffel gratin, der giver god smag af fløde og emmentalerost.

Prøv vores mange klassiske og spændende middagsretter og få dem leveret lige til døren. Du kan vælge at putte dem i fryseren, hvis du har købt ind til flere dage. Du kan også komme dem direkte i ovnen, hvis du ikke kan vente med at smage på middagsretterne.