Kød og fisk

På Coop.dk MAD kan du opleve et fantastisk udvalg af lækkert kvalitetskød og skøn kvalitetsfisk på frost. Vores udvalg dækker alt fra fiskefileter, rejer og laks til hakket lammekød og dyrefilet af krondyr. Du finder også anderledes varer som snegle og frølår.

Med lækkert kød i fryseren er du garanteret gode muligheder for at kunne overraske og forkæle dig selv og dine gæster med en fantastisk middag, hvor der er fokus på den gode smag.

Ferske eller færdiglavede

I sortimentet af fisk, kød og skaldyr på frost er der forstegte og formarinerede udgaver, samt varer hvor du selv kan tilsætte dine yndlingsmarinader og stegninger.

Skal aftensmaden eller frokosten være nem eller har du bare lyst til en lille snack, så er det en god idé at have panerede fiskefileter eller fiskepinde ved hånden. Du finder også en god kylling Cordon Bleu og spicy hot wings.

Du kan også servere et klassisk stjerneskud med rejer og fiskefilet for familie og venner. Servér stjerneskuddet med en af vores mange specialøl – så er den perfekte søndagsfrokost serveret.

Altid kød og fisk i fryseren

Når du handler kød og fisk på Coop.dk MAD kan du være helt sikker på, at det er af højeste kvalitet og smagen derfor er fantastisk. Gå derfor trygt på opdagelse og udvælg lækkert kebab, samt fisk og skaldyr såsom laks, torsk, rejer og kammuslinger.

Du kan være sikker på at få en god kvalitet af kød og fisk på frost, når du handler hjemmefra. Vi fryser nemlig kun det bedste ned. Du går derfor hverken på kompromis med smag eller kvalitet, når du køber kød og fisk lige til fryseren. 

Du finder et stort udvalg af kød og frisk på frys her på Coop.dk MAD. Vi leverer alle dine dagligvarer direkte til din dør. Dine frostvarer bliver leveret i i specielle kølebokse, som holder dem friske, hvis du ikke er hjemme ved levering.