Is til både fest og sommervarmen

Der findes ikke mange ting, der slår glæden ved en god is. Is kan spises hele året både om vinteren som dessert efter en god middag, eller på den varme sommerdag, hvor is nærmest er et must. På Coop.dk MAD har vi derfor samlet et stort udvalg af alle de populære is.

Vi går ikke ned på is på Coop.dk MAD. Vi har samlet det bedste sortiment til dig, så du nemt kan finde lige netop den is, som du skal bruge – hvad enten det er til fredagshyggen, desserten til gæsterne eller ispindene til børnefødselsdagen.

Også enhver god sommerdag i Danmark kalder på en is. Hvad er bedre end at sidde i skyggen under et træ med en is i hånden. Man kan derfor ligeså godt fylde fryseren op, så man altid har en god ispind lige ved hånden. I vores sortiment finder du både ispinde med chokoladeovertræk, vaffelis, sodavandsis og den klassiske Sun Lolly skub-op is. 

Mangler du isen til en lidt finere anledning, så tøv ikke. I vores sortiment af is finder du også islagkager, dessertbomber og tærter, som er lige til at servere for dine gæster. Anret gerne isen på et fad eller en tallerken og pift den op med lidt frisk frugt og bær eller små vafler.

Is til alle

I vores sortiment finder du is til enhver smag. Udover at du finder de klassiske flødeis og sodavandsis, finder du også is i de mere lette udgaver. Vores is-sortiment indeholder også is lavet på skyr eller andre surmælksprodukter.

Vi har også et frisk udvalg af den dejligste sorbet. Sorbet-isen har altid været populær som en let dessert. Den kan også bruges som en ’renser’ mellem måltider. Her kan du få den i mange skønne varianter. Du finder også nye sjove varianter af sorbet is. Prøv blandt andet Irmas Gin & Tonic sorbet. Måske det er den perfekte dessert til dine gæster en lørdag aften?

Hvis du ikke kan tåle mælkeprodukter, skal du ikke snydes! Vi har nemlig også et lækkert udvalg af is til dig. Prøv blandt andet vores populære plantebaserede is med jordbær. Find den og mange andre spændende varianter her.

Du kan roligt købe is med, når du handler hjemmefra. Vi sørger for at pakke din is i kølebokse, så dine varer når sikkert frem.