Frugt og grønt – Smagen af sommer

Når det ikke er sommer, er der mange af os, som længes efter de solmodne bær og frugter, der har højsæson i de varme sommermåneder. På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af lækre blandinger med solmodne bær samt frugt og grønt hele året rundt.

Så behøver du ikke blot at længes efter de varme sommermåneder. Her kan du nemlig få de frosne bær og frugter præcis, når du ønsker det. Vi har gjort det muligt for dig at få fingrene i saftige frugter og bær, selv når de ikke er i sæson.

De frosne bær og frugter kan du bruge præcis som friske bær. De smager blandt andet dejligt i en smoothie, som topping på din yoghurt eller i et lækkert bagværk. De gør sig også godt til hjemmelavet marmelade og grød. Der er derfor mange muligheder for at bruge de lækre blandinger af frugt og grønt hele året rundt.

Stort udvalg af frugt og grønt på frost

I vores udvalg af frugt og grønt finder du varianter med jordbær, hindbær, skovbær, blåbær og andre skønne bærblandinger – også i økologiske udgaver. De frosne frugter og bær egner sig særlig godt i en lækker smoothie sammen med friske frugter som bananer til en sund og nærende morgenmad. Du kan også servere det til en hyggelig brunch med familien, hvor en smoothie går godt som drikkevare.

De frosne bær kan også bruges i bagningen, fx når du bager svampede muffins eller i en lækker bærtærte. Du kan blandt andet lave en smagfuld hindbærtærte eller en lækker blåbærkage med frosne bær fra vores køledisk på Coop.dk MAD. Der er derfor mange muligheder for at udfolde sine lyster til de solmodne frugter og bær hele året rundt.

Står du og mangler inspiration i køkkenet, når det kommer til tilbehøret ved siden af dit kød eller retter med fisk? På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af frossent grønt til aftensmaden.

Vi har alt fra kartoffelskiver, pommes frites og andre frosne kartofler med skønne krydderiblandinger samt lækre grøntsagsblandinger. Vælg mellem broccoli, porrer, ærter, bønner, wok mix og meget andet, der kan pifte enhver middag op.

Nemt alternativ i hverdagen

Vores udvalg af frugt og grønt på frost kan gøre hverdagen lidt nemmere, hvis tiden er knap. Mange af vores blandinger skal blot tilberedes i ovnen, og så er de klar til et lækkert måltid. Nemmere bliver det ikke.

Du finder alt vores frugt og grønt på frys. Når du handler frosne frugter og bær hjemmefra, sørger vi for at pakke det omhyggeligt. Så holder de sig frosne og i god behold, når de bliver leveret direkte til din dør.