Frost – Lækre og velsmagende frostvarer

Frostvarer er en fantastisk redning, når tiden og overskuddet til madlavningen er i bund. På Coop.dk MAD har vi et stort udvalg af frostvarer, der dækker alt fra den store sult til den lille lækkersult.

Udvalget og kvaliteten af frostvarer er blevet bedre med årene, så du hverken behøver at gå på kompromis med kvalitet eller smag. Den høje kvalitet sikrer, at du får lækker mad på middagsbordet eller til dessert. Det er især de sæsonbestemte varer, der giver dig bedre mulighed for at servere den perfekte menu. Hvad enten en drink, dessert eller hovedret. Det gælder eksempelvis frosne bær og grøntsager, som kan være besværlige at finde, når det er uden for sæson.

Foruden vores store udvalg af frugt og grønt, har vi også et stort udvalg af brød på frost samt kød og fisk på frost. Der giver dig en fantastisk mulighed for at afprøve kødvarianter, du sjældent finder andre steder. Det kan eksempelvis være alt fra frølår, insekter, andelever, skovduer og meget mere. Disse frostvarer giver dig mulighed for at eksperimentere med spændende, og måske uvante, ingredienser i køkkenet. Ingredienser, som kan give nye og store smagsoplevelser.

Du finder et stort udvalg af middagsretter og færdigretter på frost. Her kan du finde alt fra forskellige supper og lasagne til brændende kærlighed og lækker pizza. Ikke nok med at du er sikret middagsretter, der er klar til servering og smager fantastisk. Du sparer også tid på både indkøb, madlavningen og opvasken.

Vi har et stort udvalg af fisk, kød og specialkød i vores frostafdeling. Her kan du finde alt fra dyrefilet af krondyr og kængurusteak til grønlandske rejer og hakket lammekød. Med en kulinarisk og kvalitetsrig frostafdeling kan du let finde netop de frostvarer, du skal bruge.

Frostvarer til vegetaren og den søde tand

Vores store udvalg af frostvarer betyder også, at du kan finde en lang række forskellige og uvante retter. Det betyder, at vi har en lang række varer på frost, der egner sig perfekt til vegetarer. Vi har alt fra veganske burgere og vegetariske schnitzler til veganske nuggets og linsebøffer.

På Coop.dk MAD finder du også frostvarer, der egner sig perfekt til den søde tand eller hele desserten på middagsbordet. Vi har et stort udvalg af forskellige slags is og sorbet. Du finder også et stort udvalg af desserter som fx tærter og islagkager. Det betyder, at du altid kan finde lækre og smagfulde desserter til enhver hyggelig anledning.

Køb frostvarer på Coop.dk MAD og slip for at varerne smelter. Vi leverer lige til døren og sørger naturligvis for at holde dine varer friske og kolde.