Frossent brød lige til døren

På Coop.dk MAD har vi et fantastisk udvalg af frossent brød og boller, som er lige til at fylde i din fryser. Vores store udvalg af frossent brød sikrer, at du kan fylde kurven op med lækre og velsmagende frostvarer og få dem leveret lige til døren. Så har du altid brødet klar til morgenbordet, til grillaftenen eller til det uventede besøg.

Du bliver altid dagens helt, hvis du har fryseren fyldt med lækkert og velsmagende bagværk. Når du fryser brød, boller og bagels ned bliver den gode kvalitet og den lækre smag bevaret.
Det betyder at du altid vil have lækkert brød til rådighed.

De fleste af vores frosne brød kræver ingen optøningstid, og du kan derfor blot tage dem ud af fryseren og varme dem op i ovnen. Så er de klar til at blive serveret og nydt ved middagsbordet eller over grillen. Du finder alt fra skønne rundstykker og lækre hvidløgsflutes til smørbagte croissanter og formidable fladbrød i vores sortiment. Alt sammen til faste, lave priser.

Frossent brød – Færdigbagt i hjemmet

Savner du følelsen af at servere lækkert og hjemmelavet bagværk? Men kniber det med de frie timer i dagligdagen? Så kan vi også tilbyde brød, der er næsten færdigbagt. Det betyder, at vi har gjort alt forarbejdet for dig, så du ligeledes sparer tid når du køber frossent brød på Coop.dk MAD. Du skal blot tage det frosne brød ud af fryseren og bage det færdigt i ovnen ved den angivne tid.

Du kan eksempelvis prøve det lækre brød fra Il Fornaio, der giver dig den bedste kvalitet og smagsrige oplevelse i hjemmet. For når duften af hjemmebag breder sig i hjemmet, er det tid til at finde smørret frem til det friskbagte brød fra fryseren.

Når du handler frossent brød og dine frosne rundstykker på Coop.dk MAD, sparer du både tiden med at skulle bage selv, men også den omfattende rengøring af køkkenet efterfølgende. Du kan derfor nyde godt af vores fantastiske udvalg af lækre brød til fryseren og benytte vores skønne tilbud til at fylde fryseren op. Vi leverer dine varer direkte hjem til dig, og sørger naturligvis for at det frosne brød forbliver frosset, så du altid kan opleve lækkert og velsmagende brød fra fryseren.

På Coop.dk MAD har vi samlet alle dine dagligvarer ét sted, så du kan spare både tid og penge på at handle ét sted. Skal du bruge spændende tilbehør og velsmagende pålæg til dit lækre og frosne brød fra fryseren? Så kan du købe det hele på Coop.dk MAD og få det leveret direkte til døren.

Vi leverer alle dine frostvarer i bokse, der holder dine varer frosne, hvis du ikke er hjemme ved levering. Så skal du ikke bekymre dig om hvorvidt dine varer tør op, inden du når hjem.