Skaldyr – Frisk fra havet

På Coop.dk MAD har vi samlet et lækkert udvalg af fisk og skaldyr fra havet. Vi får dagligt friske forsyninger af vores fisk og skaldyr, så du altid får dine fisk lige så friske som hos fiskemanden.

Se vores store udvalg af fisk og skaldyr af høj kvalitet og find alt det, du skal bruge til en lækker forret eller hovedret med fisk på menuen. På Coop.dk MAD er du sikret det samme brede udvalg som hos din lokale fiskeforhandler, så du roligt kan handle til en lækker middag hjemmefra.

Rejer og skaldyr - En lækker delikatesse

Rejer og skaldyr anses for at være meget delikate, og bruges ofte til for- eller hovedretter. De kan spises på mange forskellige måder med lækkert tilbehør til og i en masse forskellige retter. På Coop.dk MAD har vi derfor sørget for, at denne populære spise altid er tilgængelig for dig.

Vi har både hummere, rejer, muslinger, østers, krebs og meget andet fra havets dyb. Vælg blandt andet lækre rejer til din æggemad eller til en sprød fiskefilet sammen med mayonnaise. Du kan også lave en lækker risret med sprøde tigerrejer eller putte blækspruttearme i en lækker spanskinspireret paella.

Hvis du skal servere en lækker forret for dine gæster, kan du også prøve vores jomfruhummer, der smager godt sammen med gremolata. Gremolata er italiensk krydderdrys, som består af persille, citron og hvidløg. Jomfruhummere gør sig desuden også godt i fiskesupper og skaldyrssalater.

Lækre opskrifter på fisk og skaldyr

Fisk og skaldyr egner sig godt til en lækker forret, når du skal invitere familie eller venner på besøg til en fin middag. Fisk og skaldyr har nemlig været en lækker delikatesse gennem mange år.

Vi har en masse gode opskrifter på forretter og hovedretter med fisk og skaldyr på menuen. Du kan blandt andet prøve vores fisk og skaldyrs trio, der byder på tartar af røget hellefisk, ovnbagt torsk og jomfruhummer, der serveres på en bund af lækker hvidløgscreme.

Du kan også prøve vores opskrift på stegte rejer med ris og kokosmælk, der byder på en lækker smag inspireret af det thailandske køkken.

Når du bestiller skaldyr online på Coop.dk MAD, sparer du både tid og penge på dine indkøb. Den tid, du sparer, kan du passende bruge på tilberedningen af en lækker rejecocktail, en sprød skaldyrssalat og andre populære for- og hovedretter med skaldyr på menuen.

Vi leverer frisk fisk og skaldyr direkte til din dør. Vi leverer dine fisk og skaldyr i specielle kølebokse, som holder dine varer kolde og friske, hvis du ikke er hjemme ved levering.  Det er både nemt, hurtigt og sikkert, når du handler hjemmefra.