Fiskefars – Frisk og frossen fisk

På Coop.dk MAD kan du finde frisk og frossen fisk. Vi har samlet et stort udvalg af alle de populære fiskeprodukter, som de fleste kender og elsker. Find din favorit her og bliv beriget med en masse omega-3 fedtsyrer, som du får gennem den friske fisk.

På Coop.dk MAD har vi et stort udvalg af fiskefars til lækre fiskefrikadeller. Du kan også finde sprøde pandestegte fiskefileter eller en mør tunbøf. Herudover har vi en masse andre lækre fiskefarser og fileter til dine yndlingsretter, når menuen står på fisk til aftensmaden eller frokosten.

Vi har med andre ord fisk til enhver lejlighed. Det brede udvalg på Coop.dk MAD gør det nemt for dig at finde inspiration til enhver middag. Bliv inspireret til både klassiske og nye retter, der giver glæde i hverdagen og til festlige lejligheder.

Fisk flere gange om ugen

Omega-3 er mættede fedtsyrer, som blandt andet fås gennem fisk og fiskefars. For at få de mættede omega-3 fedtsyrer gennem din kost, anbefales det, at du spiser fisk flere gange ugentligt og gerne 200-300 gram. Det er især de fede fisk, som laks, ål, makrel og sild, der giver de gode omega-3 fedtsyrer. Her på siden finder du et stort udvalg af både røget sild og røget, varmrøget og fersk laks.

Laksen kan serveres på mange forskellige måder, og det behøver ikke være besværligt i en travl hverdag. Du kan både servere laks i en lækker lakseroulade til forret eller laks i ovnen med en lækker pastaret med pesto ved siden af. Der er mange muligheder for at få de gode omega-3 fedtsyrer gennem fisken, og det er kun din appetit, der sætter grænsen.

Til frokosten på farten kan du passende smøre et lækkert stykke rugbrød med remoulade og toppe den med lækre fiskefrikadeller ovenpå, som laves af en frisk fiskefars. Du kan også spise fiskefrikadeller lavet på fiskefars til aftensmaden med sprøde bådkartofler og lækre grøntsager ved siden af. Mulighederne for at få fisk er mange.

Fiskefars og fileter – Alt godt fra havet

På Coop.dk MAD har vi samlet alt godt fra havet, så du altid kan få fisk i hverdagen. Vores udvalg af fiskefileter byder på alt fra kulmulefilet, torskefilet, skærisingfilet, rødtungefilet til pighvarfilet, mørksejfilet, rødspættefilet og mange andre slags. Så kan du altid finde den variant, som du og familien elsker.

Vores fisk fra Fiskehallen Tvilling er fisket i bæredygtigt farvand. Vi har certificering, som vidner om vores høje kvalitet.

Køb din fiskefars og fileter hjemmefra og få det hele leveret direkte til din hoveddør. Vi leverer dine kølevarer i speciallavede kølebokse, så dine varer kan holde den rette temperatur, hvis du ikke er hjemme ved leveringen.