Fisk – Friskfanget og af god kvalitet

På Coop.dk MAD finder du et stort og lækkert udvalg af frisk fisk, som leveres til os dagligt. Det betyder, at du altid kan være sikker på at få havfriske kvalitetsfisk.
Vi gør en stor ære ud af at udvælge de mest populære og lækre fisk til dig. Vores udvalg af frisk fisk og skønne skaldyr afhænger naturligvis af sæsonen samt de forskellige fangster, og vi tilpasser altid vores sortiment. Det betyder, at vi altid kan tilbyde de mest friske fisk og skaldyr til dig. Størstedelen af vores fisk bliver fanget i danske vande omkring Kattegat og Nordsøen.


Coop.dk MADs fiskeafdeling sætter en ære i at tilbyde dig det bedste udvalg, hvad angår smag, friskhed og udvalg af fisk. Vi er meget stolte af vores fiskeafdeling og forsøger altid at hæve kvaliteten og udvalget til endnu højere niveauer.


På Coop.dk MAD finder du ligeledes masser af frossen fisk og skaldyr. Vi sørger for, at vores fisk bliver frosset under de mest optimale forhold. Så er du garanteret den bedste kvalitet – også når du køber frossen fisk og skaldyr. Derudover har vi et stort udvalg af MSC-mærket fisk og fiskepålæg til madpakken, frokostbordet eller de særlige lejligheder som fx påske- eller julefrokosten.

 

Frisk fisk til enhver anledning

Du finder frisk fisk og skaldyr til enhver anledning på Coop.dk MAD. Hvad enten det er rejer til en klassisk rejecocktail til nytårsaften, franske østers til daten eller en side laks til sommergrillen, har vi det hele.


Det betyder, at når du skal bruge lidt ekstra forkælelse på middagsbordet, kan du finde det hele på Coop.dk MAD. Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde og bidrage med en masse spændende og lækre smagsoplevelser. Du kan derfor både finde inspiration til nye og populære fiskeretter samt de klassiske og velsmagende fiskeretter her på siden. Det handler blot om at lade sig inspirere af vores udvalg.


Find alle dine varer her og få leveret frisk fisk direkte til døren. Så kan du bruge tid på madlavningen eller andet sjov i hverdagen.