Virtuel kaffesmagning

Verdenspremiere på Cirkel Kaffe Grand Cru

Smagningen afholdes lørdag d. 27. marts

kl. 15:30 til 17:00 - live via Facebook

 

Vi smager den helt nye CIRKEL KAFFE Grand Cru serie

Kaffe, der sætter en helt ny standard for kaffe solgt i supermarkeder.

Baseret på de bedste bønner fra Tanzania, Brasilien, Kenya og Guatemala og ristet på vores eget state of the art risteri i Kenya er der noget til selv de mest krævende kaffekunder,” iflg. Søren Sylvest, Kaffeambassadør COOP.

Mød eksperterne

Smagspanelet består af: COOP Kaffeambassadør Søren Sylvest vil præsentere og smage for på kaffen, Frederik Schiøtz, selvstændig barista og kaffeekspert og Lotte Malmgren, rutineret kaffenyder og redaktør på Vin & Co. er medværter. Holdet vil guide jer gennem smagningen af de forskellige kaffer, og I kan også stille spørgsmål undervejs via Facebook-chatten.

Hvad får du?

Udover selve kaffen indeholder smagskittet information om kaffen, skema til at notere kommentarer på, et smagehjul med typiske noter/aromaer, hvordan du får den bedste oplevelse ud af smagningen. Undervejs vil der være spændende konkurrencer, hvor kunderne kan vinde kaffe og brygudstyr m.m.

Så deltag i smagningen med dine nærmeste venner og bliv klogere på kaffen, og hvordan du med få tiltag i bryggeproces får den bedste smagsoplevelse.