Kattemad – stort udvalg af kattefoder

På Coop.dk MAD finder du et bredt udvalg af kattemad til store såvel som små katte. Vi forhandler kattemad til alle katteracer og størrelser i alle aldre.

Som katteejer er det vigtigt at vide, hvilket foder man bør vælge, da ikke to katte er ens. Vi tilbyder derfor både vådfoder, tørfoder, kattesnacks, kattemælk og meget andet, som du kan fordre din kat med eller bruge som supplement til kattens daglige foderindtagelse. Hvilket foder, du bør vælge, afhænger af, hvor gammel din kat er – om det er en killing, en voksen kat eller en senior kat.

Alle katte har forskellige behov, så det er vigtigt at finde ud af, hvad din kat kan lide, og hvad den har behov for. På Coop.dk MAD finder du et bredt udvalg af kattemad til faste lave priser og med levering lige til døren.

På Coop.dk MAD forhandler vi forskellige varianter af kattemad med forskellige sammensætninger af vigtige næringsstoffer samt forskellige smage til katte i alle aldre. Vi forhandler kattemad fra mange kendte mærker som Whiskas, Vitakraft, Coop, Änglamark og mange andre. Du kan derfor med garanti finde frem til netop dét foder, der passer bedst til din kat og dens ernærings- og smagsmæssige behov. 

Kattemad til enhver kat

Nogle katte kan være noget så kræsne. De nægter at spise det, der bliver serveret for dem. Denne situation er noget, de fleste katteejere har oplevet. For at undgå situationer som disse tilbyder vi et bredt udvalg af kattemad med mangeartede smagsvarianter til enhver slags – selv de kræsne katte. Vi tilbyder både varianter med smag af kylling, laks og andet fisk, oksekød og lam og meget andet, så der er noget for enhver smag.

Når du skal vælge en fodervariant, som passer til netop din kat, bør du vælge ud fra kattens race og fysiske tilstand. Som hovedregel bør du også vælge det foder, som har et ernæringsmæssigt højt indhold, så din kat får en sund og nærende fordøjelse hver dag.

 

Vælg det rette kattemad til din kat

Hvis du har en lille killing, bør du vælge et foder der indeholder store mængder af fedt og protein. Det er nemlig særlig vigtigt for kattekillinger, at få det nødvendige fedtindhold og proteinindhold for at holde sig sund og stærk.

Har du en voksen kat, bør du vælge kattemad der indeholder et lavere energiindhold for at vedligeholde kattens muskulatur. Har du derimod en kat, der nærmer sig senioralderen, bør du vælge et foder med et højere energiindtag. Det er nemlig sværere for ældre katte at optage foderets energiindhold.

Hvis du går med planer om at få killinger, eller hvis du allerede har en drægtig kat, bør du vælge et foder med ekstra højt energiindhold for at styrke katten, mens den er drægtig.

 

Kattegrus

Vi forhandler også tilbehør til din kat i form af kattegrus, som er et ”must-have”, hvis du har en indendørskat. Du finder både varianter på 5 og 8 liter liter og andet tilbehør, så du har alt, hvad dagligdagen kræver med en kat i husstanden.

På Coop.dk MAD kan du bestille online og få dine varer leveret direkte til din hoveddør. Du kan også finde fuglefoder til både kæledyrsfugle og vildtfugle på Coop.dk MAD.