Hundefoder – bredt foderudvalg til alle hunde

På Coop.dk MAD finder du et bredt udvalg af hundefoder og hundelegetøj til både store og små hunde i alle aldre. Vi har alt det, du behøver, for at sikre din hund en sund og nærende hverdag med plads til både sjov og leg.

Vores foderudvalg består bl.a. af hundegodbidder og hundekiks, tørfoder og vådfoder til hvalpe- og seniorhunde samt meget andet, der sætter gang i din hunds fordøjelse. Vi har desuden forskellige smagsvarianter med både smag af okse, fjerkræ, lam, grøntsager og mange andre smage til enhver slags hund – hvalpe såvel som seniorhunde.

Er du på udkig efter underholdning til din firbenede ven, kan du også finde et større udvalg af forskelligt hundelegetøj, der byder på timevis af sjov leg og aktivering. Berig din hund med legetid, der byder på sjovt og stimulerende hundelegetøj med timevis af underholdning.

 

Hundefoder – forskellige smagsvarianter

Vores sortiment består af et bredt udvalg bestående af forskellige smagsvarianter til både hvalpe, voksne hunde og seniorhunde. Når du skal vælge et foder til din hund, er det derfor vigtigt at finde ud af, hvad din hund kan lide, og hvad den har brug for.

Tørfoder bør være en fast del af din hunds daglige indtagelse af mad. Vi har forskellige varianter af tørfoder fra kendte mærker som Olivers, Pedigree og Coop. Du kan også vælge at udfordre din hunds smagsoplevelser med vådfoder eller godbidder. Vi har forskellige varianter af vådfoder fra både Änglamark, Coop og Cesar, der byder på smagfulde oplevelser.

Når du skal vælge, hvilket foder du vil give din hund, skal du tage højde for både hundens alder, dens race samt hundens størrelse. Hvis din hund er overvægtig, bør du derfor vælge et foder med lavt indhold af fedtfattigt kød som f.eks. fjerkræ. Hvis din hund har langhåret pels, og du ønsker at give pelsen mere glans, bør du bl.a. vælge hundefoder med højt indhold af lam eller fisk.

Du finder en vejledningsguide på foderposen, der fortæller omkring foderdoseringen for både små og store hunde samt hvalpe og seniorhunde.

Hundelegetøj - Sjov leg og aktivering

Hunde elsker at lege og hundelegetøj er derfor et ”must-have” for alle hundeejere. På Coop.dk MAD finder du et bredt udvalg af sjovt hundelegetøj til legesyge hunde i alle størrelser og aldre. Vi har både legereb, bideringe og andet aktiveringslegetøj, der stimulerer og aktiverer din hund.

Når du skal vælge legetøj til din hund, handler det om at finde frem til, hvad der passer bedst til din hunds temperament og alder. Hunde bliver nemlig aldrig for gamle til en god omgang leg. Uanset hundens alder vil det altid være sjovt med et legereb, som hunden kan trække i, eller en bidering som hunden skal løbe efter og gribe. Som hundeejer er det dig, der sætter grænserne for sjov og leg, og med en legesyg hund kan legetøjet være dens bedste ven.

På Coop.dk MAD finder du hundefoder og hundelegetøj med levering lige til døren i hele Danmark. Du kan også finde et stort udvalg af både kattemad og fuglefoder på Coop.dk MAD.