Gnavere – foder til marsvin, kaniner og hamstre

På Coop.dk MAD tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige fodervarianter til alle slags gnavere – store såvel som små. Vi har både marsvinefoder, kaninfoder og hamsterfoder af høj kvalitet fra kendte mærker som Vitakraft, Chrisco og Prime Gourmet.

Vores udvalg består af forskellige varianter af foderblandinger til sunde og aktive gnavere, tilskudsfoder, der er rigt på C-vitamin, og velsmagende snacks fyldt med udsøgte og sunde ingredienser med smag af eksotiske frugter. Alle foderblandinger er desuden tilpasset smågnavernes næringsmæssige behov, så de er sikret en sund fordøjelse og et godt helbred hele livet igennem.

Vores foderblandinger passer til gnavere i alle aldre, men da ikke to gnavere er ens, er det vigtigt at vælge det rette foder for netop din gnaver. Med et større udvalg af forskelligt foder, har du mulighed for at finde netop dét foder, der passer til din gnavers ernæringsmæssige behov.

Bestil dit marsvinefoder eller kaninfoder online på Coop.dk MAD i dag og få dine varer leveret lige til hoveddøren. Nemmere bliver det ikke.

 

Marsvinefoder – foderblandinger til marsvin

Hvis du er den heldige ejer af et sødt lille marsvin eller to, er det vigtigt at vælge det rigtige marsvinefoder for at give dit marsvin en god start på livet. En gnavers foder har nemlig stor betydning for, at den har alt, hvad den behøver for en sund fordøjelse og et godt helbred. Det er derfor vigtigt at vælge det rigtige foder til din gnaver allerede fra starten.

Alle gnavere har forskellige ernæringsmæssige behov, og samtidig kan det også være forskelligt, hvad dine gnavere kan lide. Nogle gnavere, såsom hamstere, har brug for et større indhold af protein i deres foder på daglig basis.

Du kan vælge at supplere det fortrukne gnaverfoder med gnaverpiller til aktive gnavere eller med et tilskudsfoder, der er beriget med vegetabilske ingredienser fyldt med C-vitamin og sunde råfibre. Hvis du ønsker at forkæle dine marsvin lidt ekstra, kan du også give det som en snack sammen med Chriscos sprødbagte sticks, der smager af eksotisk frugt.  

 

Kaninfoder – foderblandinger og kaninpiller

Hvis du har en kanin, kan du vælge at fodre din gnaver med en god kaninfoderblanding eller med kaninpiller, der indeholder de vigtigste mineraler og vitaminer, som din gnaver har brug for. Vores udvalg af foderblandinger til kaniner består af smagfulde blandinger med bl.a. lucerne og majs med høje fiberindhold. Det er vigtigt at give din kanin foder på daglig basis, så den har en sund fordøjelse og et godt helbred.

Alle foderblandinger bør opbevares på et tørt, koldt og mørkt sted, så alle de vigtige næringsstoffer bliver bevaret i foderet.

Køb foder til din gnaver online på Coop.dk MAD

Bestil dit gnaverfoder online på Coop.dk MAD og få det leveret lige til døren sammen med alle dine andre dagligvarer. Vi leverer i hele Danmark.

Vi har også en masse frugt og grønt, som du kan vælge at supplere din gnavers kost med på daglig basis. Det er f.eks. en god idé at give din gnaver frisk grønt hver dag, såsom salatblade og agurk.

På Coop.dk MAD finder du også et stort udvalg af fuglefoder, hundefoder og kattemad.