Fuglefoder – fuglefrø og vildtfuglekugler

På Coop.dk MAD finder du et bredt udvalg af fuglefoder til de populære fugleracer, som undulater og kanariefugle, såvel som fuglekugler til naturens vildtfugle.

Det er vigtigt at vælge det rigtige foder til dine fugle, så de forbliver sunde og raske. Vores foderudvalg består af fuglefrø med vigtige mineraler og vitaminer, der netop giver dine fugle de bedste forudsætninger for et sundt og raskt liv.

Vi tilbyder også fuglesnacks til dine fugle samt fuglesand til dit fuglebur. Du finder derfor alt det nødvendige, som du har brug for, for at pleje din fugl på daglig basis her på siden. Bestil dit fuglefoder online på Coop.dk MAD i dag og få din levering bragt lige til døren.

 

Fuglefrø – foder til undulater og kanariefugle

Vi fører et større udvalg af fuglefoder bestående af fuglefrø til sunde og aktive fugle. Når du skal vælge det rette foder til dine fugle, er det vigtigt at tage højde for fuglens race og størrelse.

Hvis du har undulater, bør du vælge et afbalanceret fuldfoder bestående af en proteinrig frøblanding, der giver fuglene masser af energi. På den måde undgår du diverse mangelsygdomme og du sikrer, at din fugl får en sund og rask fordøjelse. Det er samtidig vigtigt at vælge den rigtige frøblanding, som matcher din fugls smagsløg, så den spiser regelmæssigt på daglig basis.

Jo flere vitaminer og mineraler foderet indeholder, jo bedre er det for din fugls sundhed. Med den rigtige sammensætning af energi og protein, kan du ligeledes være med til at bevare din fugls flotte og kraftige fjerdragt og derved give den de bedste forudsætninger for et sundt og raskt liv.

Hvis du har kanariefugle, kan du vælge Chriscos foderblanding til kanariefugle, der består af kanariefrø, hvid hirse, afskallet havre, rapsfrø og meget andet, som din kanariefugl har brug for på daglig basis. Da kanariefugle spiser det meste af den tid, hvor de er aktive i, er det vigtigt, at de har adgang til foderet hele dagen i en ren skål.

Hvis du derimod mangler tilbehør til dit fuglebur, kan du finde både fuglesand, der har en sammensætning af sand, muslingeskaller med anis og grit, samt sprødbagte sticks med popcorn og honning, til når din fugl fortjener lidt ekstra sødt.

 

Fuglefrø – vildtfuglekugler

Hvis du har mulighed for at fodre de vilde fugle i naturen, tilbyder vi også et større udvalg fra mærket Nature. Her finder du både fuglekugler, fuglenødder og solsikkefrø til vildtfugle beriget på korn og frø. Natures vildtfugleblandinger har et højt indeholdt af proteiner og kulhydrater, der dækker fuglenes behov. Du kan give vildtfuglene solsikkefrø, hvis du mener, at de har brug for et ekstra skud af A- eller E-vitamin.

Vildtfugle kan fodres året rundt. Det er særligt om vinteren, hvor det er koldt, at vildtfugle har brug for ekstra fuglefoder, da det gør det nemmere for dem at overleve gennem den kolde tid. Det kan samtidig også medvirke til flere ynglende par og unger om foråret.

Du kan bestille fuglefrø til både indendørsfugle og vildtfugle online på Coop.dk MAD med levering lige til døren. Hvis du er på udkig efter foder til gnavere har vi også foder til både kaniner, marsvin og hamstre.