Dyrefoder og tilbehør – hunde, katte, gnavere og fugle

På Coop.dk MAD finder du et bredt udvalg af dyrefoder, dyreartikler, plejeprodukter og andet tilbehør til dit kæledyr. Vi har et stort udvalg af dyrefoder af høj kvalitet til både hunde, katte, fugle og gnavere i alle aldre og størrelser. Hvad enten du har en killing, en hvalp, en seniorgnaver eller en ældre fugl, så har vi et foder, der passer til dit kæledyr.

Det er vigtigt at sørge for dit dyrs velvære, og det ønsker vi på Coop.dk MAD at hjælpe dig med. Derfor har vi samlet at stort sortiment af forskellige produkter, der dækker dine kæledyrs ernæringsmæssige og smagsmæssige behov på daglig basis. Vi har både dyrefoder fyldt med vitaminer, mineraler, sunde kostfibre og meget andet, samt legetøj, der stimulerer dine kæledyr med sjov leg og aktivering.

Vores produktsortiment inden for dyrefoder består af en række kendte mærker som Pedigree, Whiskas, Vitakraft, Olivers, Coop, Nature, Kitekat, Chrisco, og mange andre. Inden for disse produktmærker finder du forskellige smagsvarianter, der giver dine kæledyr en masse smagsmæssige oplevelser på daglig basis.

 

Hundefoder og kattemad

Vores produktsortiment af hundefoder og kattemad består af et bredt udvalg af forskellige smagsvarianter af både tør- og vådfoder. Hvis du er den heldige ejer af en kat eller en hund, har vi derfor en fodervariant, der passer til dit kæledyrs behov og smagsmæssige ønsker.

Vores udvalg af hundefoder består bl.a. af hundegodbidder og hundekiks, tørfoder og vådfoder og meget andet, der giver din hund en sund fordøjelse.

Vores udvalg af kattemad består af forskellige smagsvarianter med vigtige næringsstoffer samt forskellige ingredienser til katte i alle aldre og størrelser. Du kan derfor med garanti finde frem til netop dét foder, der passer bedst til din hund eller kat og dens ernæringsmæssige behov på Coop.dk MAD.

Det er ingen hemmelighed, at kæledyr spreder glæde og giver masser af kærlighed. Du kan give en masse kærlighed tilbage ved at forkæle din hund eller kat med lækkert dyrefoder. Men du kan også forkæle dit kæledyr med hundelegetøj eller kattelegetøj og få en masse hyggelige stunder.

Gnavere og fugle

Hvis du ejer en mindre gnaver, kan du også finde det dyrefoder der passer til lige netop dit kæledyr. Vi har både marsvinefoder, kaninfoder og hamsterfoder til alle aldre. Vi har bl.a. foderblandinger, der forebygger mangelsygdomme hos din gnaver og giver dem et ekstra skud af vitalitet. Hvis du har en kanin eller et marsvin, kan du også vælge at fodre dit kæledyr med dyrepiller eller supplere deres daglige foderindtagelse med et tilskud af vegetabilske ingredienser.

Er du til gengæld den heldige ejer af en fugl, er det vigtigt at sørge for, at den har adgang til friskt fuglefoder og rent vand på daglig basis. Hvis du ønsker at fodre naturens vilde fugle, har vi også fuglekugler, som du kan fodre dem med året rundt. Det er især en god idé at fodre vildtfuglene om vinteren, hvor det er sværere for dem at finde føde.

 

Alt til dine kæledyr på ét sted – bestil online

Når du handler online på Coop.dk MAD kan du klare alle dine dagligvareindkøb på én gang og på ét sted. Gør derfor hverdagen nemmere og spar dig selv for hverdagens stress ved at bestille dit dyrefoder online.

Når du handler online på Coop.dk MAD leverer vi alle dine dagligvarer direkte til døren. Gør derfor dig selv den tjeneste at bestille dit dyrefoder til husstandens kæledyr online på Coop.dk MAD. Så slipper du selv for at slæbe kilotunge foderposer, kattegrus og fuglesand hjem til dit kæledyr.