Køb sodavand med masser af god smag

På Coop.dk MAD har vi samlet et stort udvalg af sodavand og vand, både med og uden smag, som du kan slukke tørsten i til både hverdag og fest. Vi har alle de klassiske sodavand, hvad enten du foretrækker smagen af cola, appelsin, hindbær eller lime.

Mangler du sodavand til festen, gør vi det nemt for dig at handle til drikkevarerne.

Sluk tørsten i sodavand og vand med smag

Vores store udvalg af sodavand byder på mange forskellige smagsvarianter. Vi har noget for enhver smag. Vi har den klassiske Coca Cola og Pepsi både på dåse og flaske – også i light varianter. Hvis du er til smagen af druesukker, har vi også den klassiske Faxe Kondi og Carlsberg Sport, som er uden farvestoffer. Hvis du er til smagen af frugt og bær, kan du også finde varianter med smag af appelsin, hindbær, lemon og lime, ananas samt andre læskende frugter. I vores sortiment finder du også et væld af økologiske sodavand. 

I vores udvalg af kildevand finder du ikke kun almindelig danskvand med eller uden citrus. Du finder også vand med smag og mild brus, hvis du trænger til et alternativ til den almindelige sodavand med sukker. Vi har både smage med blåbær og granatæble, jordbær og hindbær, rabarber og mange andre gode smage.

Hvis dit energiniveau er lavt, er der også hjælp at hente her på siden. Find din favorit energidrik og få fornyet energi, når batterierne er lidt flade. Vi har energidrikke fra kendte mærker som Redbull, Faxe Kondi, Monster og Cult. Mere energi får du også, når du bestiller vand og sodavand på Coop.dk MAD.

Bestil sodavand og vand hjemmefra

På Coop.dk MAD har vi samlet alt det, du har brug for til hverdag og til fest. Slip for slæbet til og fra supermarkedet, når du bestiller dine varer på Coop.dk MAD. Dine varer leveres direkte til din hoveddør, så du nemt kan klare indkøbene. Du skal derfor ikke tænke på vægten i indkøbsposerne, når du fylder kurven med vand og sodavand.

Hvis du skal handle til en stor fest, gør vi derfor forberedelserne nemmere for dig. Du finder det hele ét sted og skal ikke bære tunge drikkevarer hjem fra supermarkedet.