Spiritus til enhver lejlighed

På Coop.dk MAD finder du alt, hvad du skal bruge til en masse forskellige velsmagende drinks. Hvad enten det er sommerfesten, nytårsfesten eller en lille fredagsdrink, så finder du den spiritus, du skal bruge, i vores sortiment. Vi gør det kort sagt nemt for dig at mixe dine yndlingsdrinks.

Vi har mange forskellige mærker og varianter, og du kan helt sikkert finde spiritussen til både dig og dine gæsters favorit cocktails. Så er du sikret et festligt arrangement, der bliver både sjovt og smagfuldt.

I vores sortiment finder du alt fra whiskey og snaps til gin og vodka. Vi har alt hvad hjertet begærer og mere til. På Coop.dk MAD går vi meget op i at tilbyde dig den bedste kvalitet og smag. Derfor finder du også et meget varieret sortiment, hvor du finder nogle af de gode og velsmagende spirituser, der er på markedet.

Vi sørger hele tiden for at holde vores sortiment opdateret med nye smagsvarianter. På den måde kan vi hele tiden tilbyde dig spiritus af høj kvalitet. Mangler du noget til at blande dine drinks op med, så finder ud et stort udvalg af fx sodavand og juicer.

Brug spiritus til desserterne

Spiritus forbindes oftest med drinks eller andre læskende drikke, som indeholder de våde procenter. Men spiritus kan bruges i meget mere end bare drinks. Spiritus er perfekt til meget bagværk. Hvad er for eksempel en romkugle uden rom?  Og hvad er flamberede pandekager uden Grand Marnier? Nej vel, det vil ikke smage af det samme. I vores intelligente opskrifter kan du få inspiration til forskellige desserter med spiritus. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan også gøre en god drink til en god dessert. Slut eventuelt aftenen af med en god espresso martini eller en strawberry daiquiri. Du kan også købe whiskey og nyde en Irish coffee med flødeskum, eller du kan nyde den, som den er.

Køber du ind på Coop.dk MAD slipper du ovenikøbet for at slæbe spiritusflaskerne med hjem fra butikken – vi leverer nemlig alle dine dagligvarer lige til døren, så du kun skal tænke på at have det sjovt med familie og venner, når den står på hyggelige aftener og festlige arrangementer.

Skal du lave drinks, så husk isterningerne, så dine drinks er lækre og kolde ved serveringen, eller hvis du skal servere strawberry daiquiri, hvor de er et must. På Coop.dk MAD finder du også isterninger. Vi sørger for at levere isterningerne i specielle bokse, så de forbliver frosne efter levering, hvis du ikke er hjemme.