Rammer af øl og sodavand

På Coop.dk MAD kan du finde rammer af øl og sodavand. Så skal du holde fest, eller får du uventede gæster, så er det altid rart at have ekstra drikkevarer på lager. Det kan dog hurtigt give lange arme at skulle slæbe de tunge varer med hjem fra supermarkedet. Derfor har vi på Coop.dk MAD gjort det ekstra nemt for dig. Du kan nemlig købe øl rammer og dåsesodavand online og få varerne leveret direkte til din hoveddør. Så skal du kun tænke på at byde gæsterne på noget dejligt koldt at drikke.

Øl rammer og 6-paks

Uanset om du holder stor fest eller bare gerne vil have lidt øl og sodavand i baghånden, så er det altid godt med en fast beholdning af øl rammer og dåsesodavand. Dåser er nemme at opbevare, og du kan stable rammerne, så de ikke fylder så meget. Øl rammer på Coop.dk MAD fås i op til en 24-pak, men du finder også både 6-pak og 12-pak, hvis du ønsker at købe lidt færre ind. En 6-pak er der ofte plads til i et køleskab, så du altid har en kold øl til vennerne, uanset om de hjælper til med en flytning eller hvis I blot får lyst til at nyde en øl på en varm sommerdag. Sortimentet på Coop.dk MAD indeholder populære danske øl som Carlsberg, Tuborg og Royal. Du finder dem både som pilsner og i en Classic version.

Vil du hellere nyde en læskende sodavand, finder du 20- til 24-pak rammer med appelsin, Faxe Kondi, Coca-Cola og Pepsi. Rammerne med sodavand fås både med og uden sukker.  

Til både øl og sodavand hører der sig også ofte lækre snacks til. Du kan gå på jagt efter disse i udvalget af chips & snacks her på Coop.dk MAD. Her finder du blandt andet velkrydrede nøddemix, saltstænger og chips. Alt sammen nemt at opbevare sammen med rammerne.

Få pant for dine øl og sodavand

Når du køber dine rammer øl i Danmark fremfor ved den tyske grænse, skal du huske, at du kan få pant for dåserne, når du leverer dem tilbage i dit supermarked. Når du køber dine rammer online på Coop.dk MAD, kan du efterfølgende besøge din nærmeste Coop butik og indlevere dåserne i pantautomaten eller vælge at give os dem med, næste gang vi leverer dine dagligvarer til døren. Læs mere om hvordan du returnerer pant her.

Der er mange fordele ved at handle øl og sodavand online. Køb din rammer øl på Coop.dk MAD, og vi leverer dem direkte til din hoveddør. Nemt og bekvemt.