Øl og cider til enhver smag og lejlighed

Står weekenden på fest og farver eller en hyggelig frokost med familien? På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af øl og cider, som er perfekt til en aften med vennerne eller en god frokost.

På Coop.dk MAD finder du et stort udvalg af øl og pilsnere fra forskellige bryggerier, så du kan finde øl, der passer til mange forskellige stunder – hvad enten det er hverdag, fest eller du er på jagt efter den perfekte øl til maden. Du finder både mørk øl, lys øl og øl fra forskellige dele af verden. Smag dig frem til din favorit – måske findes der øl, som du slet ikke kender til – eller køb den øl du plejer, hvis du allerede har en klar favorit.

Du finder også et udvalg af cidere, som findes i forskellige smage såsom pære, æble og brombær. Gør enhver fest sjov og succesfuld med gode cidere. Vi anbefaler dig, at du serverer dem kolde eller med isterninger. Du finder cidere fra populære mærker som Somersby, Smirnoff og mange andre.  

Servér øl og cider til maden

Du kan vælge mellem klassiske øl fra Carlsberg, Tuborg og Heineken. Skal du prøve noget nyt, har vi også et stort udvalg af danske specialøl og pilsnere fra bl.a. Nørrebro Bryghus, Rise Bryggeri, Mikkeller og en masse andre.

Øl og cider kan serveres til mange forskellige retter. Servér øl til både hotdog, en god steg eller en god klassisk æggekage med bacon. Mangler du inspiration til frokosten eller aftensmaden så lad dig inspirere af vores intelligente opskrifter.

 

Øl og cider direkte til døren

Når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi alle dine dagligvarer samt dine øl og cidere direkte til hoveddøren. Nemmere bliver det ikke at købe ind til fest eller en god middag for mange gæster. I vores sortiment finder du nemlig alt, hvad du skal bruge. Skal der være mere at vælge imellem til en festlig begivenhed, kan du finde en masse spiritus, som kan blandes med vores udvalg af sodavand til netop den drink, du elsker. Derudover kan du også gå på opdagelse i vores univers af forskellige vine.