Kakao - drikken til den søde tand 

På Coop.dk MAD finder du kakao i alle afskygninger. Du finder blandt andet kakao i pulverform, der kan blandes op med kold eller varm mælk eller varmt vand, samt den klassiske kakao, der kan drikkes direkte fra kartonen eller flasken. Du kan også bruge pulverkakao til at bage med, hvis du skal bage en god chokoladekage. Du finder kakaopulver fra blandt andet Valrhona, som egner sig perfekt til både kager og til hjemmelavet kakao.

Kakao er til dig, der gerne vil nyde de varme drikke, men måske ikke er så meget til hverken te eller kaffe. Kakao er også til dig, der har en sød tand. Find opskriften på varm kakao her.

I vores sortiment finder du både økologisk kakao, laktosefri kakao, kakao på skummetmælk og mange andre varianter. Der er noget til en hver smag. Du finder mærker som Mathilde, Nesquik, Cocio og Thise Mejeri.

Kakao til enhver anledning

Kakao er den perfekte drik hele året rundt. I de kolde vintermåneder er en kop varm kakao noget af det bedste at varme sig på, da den både smager fantastisk og varmer helt ned i vinterstøvlerne. Intet slår nemlig en kop varm kakao på kølige og blæsende dage, hvor kroppen har brug for noget ekstra varmt og godt.

Skal du holde fødselsdag med boller og lagkage? Så er kakao et must på bordet. Kakao hører nemlig hjemme til enhver fødselsdag, hvad enten den er varm eller kold. Kakao egner sig også godt til picnic og skovtur. Fyld den varme kakao på termokander og nyd den efter en lang gåtur med familie eller venner, hvad enten det er i sneen eller en tur i skoven om sommeren. I vores sortiment finder du også små kakaobrikker, som er lige til at have med på farten - i lommen eller i tasken.

Top din kakao

Med vores sortiment af kakao kan du nemt genskabe caféoplevelsen hjemme hos dig selv. Top din kakao med flødeskum for at gøre det ekstra lækkert eller drik den som den er – både varm og kold. Du kan også drysse lidt kakaopulver, revet chokolade eller kanel på toppen af flødeskummet for at gøre kakaooplevelsen endnu mere speciel.

Vil du prøve noget nyt, kan du også efterligne amerikanerne og komme et par skumfiduser i den varme kakao, hvis ikke du er til flødeskum. Du kan også fylde et glas med kugler af vaniljeis og hælde den kolde kakao ud over. Så har du en god og kølig is-kakao.

Når du handler online på Coop.dk MAD, leverer vi alle dine varer direkte til døren. Skal du holde fødselsdag, kan du nemt og hurtigt ordne alle dine indkøb online på Coop.dk MAD. Nemmere bliver dine indkøb ikke.